Το Love.it ιδρύθηκε απο μία νέα, πολυτάλαντη ομάδα με επιρροές απο διαφορετικούς τομείς όπως η τέχνη, το Design, η αρχιτεκτονική και η μόδα.
Το θεμέλιο όραμα είναι αυτό μίας ιδέας που θα ενώσει διαφορετικές πτυχές του καθημερινού lifestyle σε ένα μοναδικό, ομοιόμορφο concept.
Υλοποιόντας αυτή την ιδέα , στόχος μας η μοναδικότητα, η έμπνευση και η ποιότητα, για την δημιουργία ενός μοναδικού τρόπου ζωής.
team love-it
Νανά
Η Νανά αποτελεί την καρδιά, το στύλ και τον χαρακτήρα του Love.it.

Επηρρεασμένη απο διαφορετικές σχολές και trend της τέχνης, όπως τα 80s, Bauhaus, postmodernism, industrialism, οι εσωτερικές της διακοσμήσεις χαρακτηρίζονται απο τον υψηλού επιπέδου χαρακτήρα τους με νότες ρομαντισμού αλλά και τολμηρά βιομηχανικά στοιχεία.

Οι σπουδές της ξεκίνησαν στον τομέα του Marketing και της επικοινωνίας στο Λονδίνο για να εκτροχιαστούν αργότερα ώστε να συναντήσουν το interior design και μία διατριβή σε υφάσματα και χρωματικούς συνδυασμούς.
 
Nana Farmakis
Πέτρος
Ο Πέτρος είναι ο κατάλληλος για να μιλήσει κανείς για εισαγωγές, εξαγωγές, τεχνικες λεπτομέρειες και αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου.

Είναι υπεύθυνος για τα Project του Love.it εκτός Ελλάδος και συμμετέχει στα περισσότερα εγχώρια project που απαιτούν τεχνικές γνώσεις. Ταλαντούχος απο τη φύση του, είναι ο Mac Quiver μας, όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, ο Πέτρος έρχεται για τη διάσωση!

Επηρρεασμένος απο τα 80s, είναι φάν της Vintage Pop κουλτούρας με αδυναμία στον Andy Warhol, την σχολή Bauhaus και την βιομηχανική κουλτούρα.

Οι σπουδές του συμπεριλαμβάνουν Marketing management, Marketing communications, ζωγραφική και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό
 
Petros Ganoutas Leventis
Γρηγόρης
Ένας ταλαντούχος φωτογράφος, ο Γρηγόρης είναι υπεύθυνος για τις περισσότερες φωτογραφίες του Love.it.

Mε σπουδές στα μαθηματικά και τα Logistics, είναι επίσης υπεύθυνος για το stock και την διαθεσιμότητα των προιόντων του Love.it.

Συνήθως βρίσκεται στο showroom παραλαμβάνοντας εμπορεύματα ή ετοιμάζοντας τις αποστολές της επόμενης μέρας.
 
Gregory Papanikolaou
Γιάννης
Ασχολείται με τις μεταφορές του Love.it, απο παραλαβές απο το εξωτερικό εώς και τοποθετήσεις σε projects.

Πάντα με χαρακτηριστικό χαμόγελο είναι αυτός που έχει αναλάβει και την φροντίδα του αγαπημένου μας Love.it-wagon!
 
Γιάννης
Τόνια
Με ειδικότητα στην Αρχιτεκτονική, η Τόνια χαρακτηρίζεται απο την γεωμετρική σκέψη και τη δημιουργικότητά της.

Ταλαντούχα εκ φύσεως απολαμβάνει να σχεδιάζει χώρους κυρίως επαγγελματικούς όπου η χρήση καθε μικρού τμήματος είναι ζωτικής σημασίας στην καθημερινή εντατική χρήση συνδυάζοντας εργονομία με αισθητική.

Οι ποικίλες κατασκευαστικές-τεχνικές γνώσεις της βρίσκουν χρήση στα απαιτητικά project μεταποίησης χώρων.
 
Αντωνία
Xάρης
Με εμπειρία στο χώρο του ρούχου και της μόδας, ο Χάρης ασχολείται με το κομμάτι του Love.it που αφορά την ένδυση και τα αξεσουάρ.

Με έμφυτο ταλέντο στον συνδυασμό χρωμάτων και "μάτι" για τις νέες τάσεις της μόδας, μπορεί κανείς να τον βρει στο Love.it concept να ετοιμάζει καινούριες παραλαβές ή σε δειγματισμούς ανα την Ευρώπη για να μας φέρει ό,τι πιο φρέσκο ετοιμάζεται.
 
Haris Liakotitis