Αρχική

Η εταιρία

team love-it

Το Love.it ιδρύθηκε απο μία νέα, πολυτάλαντη ομάδα με επιρροές απο διαφορετικούς τομείς όπως η τέχνη, το Design, η αρχιτεκτονική και η μόδα.
Το θεμέλιο όραμα είναι αυτό μίας ιδέας που θα ενώσει διαφορετικές πτυχές του καθημερινού lifestyle σε ένα μοναδικό, ομοιόμορφο concept.
Υλοποιόντας αυτή την ιδέα , στόχος μας η μοναδικότητα, η έμπνευση και η ποιότητα, για την δημιουργία ενός μοναδικού τρόπου ζωής.Nana Farmakis
Νανά
Η Νανά αποτελεί την καρδιά, το στύλ και τον χαρακτήρα του Love.it.

Επηρρεασμένη απο διαφορετικές σχολές και trend της τέχνης, όπως τα 80s, Bauhaus, postmodernism, industrialism, οι εσωτερικές της διακοσμήσεις χαρακτηρίζονται απο τον υψηλού επιπέδου χαρακτήρα τους με νότες ρομαντισμού αλλά και τολμηρά βιομηχανικά στοιχεία.

Οι σπουδές της ξεκίνησαν στον τομέα του Marketing και της επικοινωνίας στο Λονδίνο για να εκτροχιαστούν αργότερα ώστε να συναντήσουν το interior design και μία διατριβή σε υφάσματα και χρωματικούς συνδυασμούς.Πέτρος
Ο Πέτρος είναι ο κατάλληλος για να μιλήσει κανείς για εισαγωγές, εξαγωγές, τεχνικες λεπτομέρειες και αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου.

Είναι υπεύθυνος για τα Project του Love.it εκτός Ελλάδος και συμμετέχει στα περισσότερα εγχώρια project που απαιτούν τεχνικές γνώσεις. Ταλαντούχος απο τη φύση του, είναι ο Mac Quiver μας, όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, ο Πέτρος έρχεται για τη διάσωση!

Επηρρεασμένος απο τα 80s, είναι φάν της Vintage Pop κουλτούρας με αδυναμία στον Andy Warhol, την σχολή Bauhaus και την βιομηχανική κουλτούρα.

Οι σπουδές του συμπεριλαμβάνουν Marketing management, Marketing communications, ζωγραφική και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.Χάρης
Με εμπειρία στο χώρο του ρούχου και της μόδας, ο Χάρης ασχολείται με το κομμάτι του Love.it που αφορά την ένδυση και τα αξεσουάρ.

Με έμφυτο ταλέντο στον συνδυασμό χρωμάτων και "μάτι" για τις νέες τάσεις της μόδας, μπορεί κανείς να τον βρει στο Love.it concept να ετοιμάζει καινούριες παραλαβές ή σε δειγματισμούς ανα την Ευρώπη για να μας φέρει ό,τι πιο φρέσκο ετοιμάζεται.Ιωάννα
Ώς υπεύθυνη για τις φωτογραφίσεις του Love.it, η Ιωάννα θα ασχοληθεί απο το κλικ ενός προϊόντος που θα δημιοσιευθεί στο site μέχρι τη φωτογράφηση ενός ολοκληρωμένου Project. To portfolio της περιλαμβάνει interiors, πορτραίτα, φαγητό αλλά και φωτογραφίσεις για βιβλία και εξώφυλλα χαρίζοντάς της την πολύτιμη εμπειρία για να πετυχαίνει το υψηλότερο αποτέλεσμα σε κάθε πλάνο.
Είναι η εξαίρεση στην ομάδα απαντώντας γάτα στην ερώτηση γάτα ή σκύλο...Μαρία
Είναι η οργάνωση πίσω απο την καθημερινότητα του Love.it αλλα πέρα απο την επικοινωνία, η Μαρία λατρεύει το Design ιδιαίτερα όσον αφορά τα χρηστικά, χειροπιαστά αντικείμενα.

Αγαπημένο της το Seletti Robot Lamp και όλη η σειρά Ηybrid όντας ένθερμος υποστηρικτής του Art de la table. Αγαπημένο της χρώμα το πράσινο κι ας φοράει μόνο μαύρα!


Ξένια
Ένθερμη υποστηρικτής του form follows function με ενδιαφέροντα ευρέως φάσματος απο την πολεοδομία εώς την εσωτερική διακόσμηση.

Αγαπημένος της σχεδιαστής ο Alvar Henrik Aalto. Αδυναμία της το unboxing νέων Design παραλαβών!Έρικα
Ιταλίδα verra με σπουδές στο Centro Studi Aziendali, η Έρικα χαρακτηρίζεται απο την αισιοδοξία, τον έντονο αυθορμητισμό της και την βαθιά αγάπη της για το Design, χαρακτηριστικό που την κάνει τον καλύτερο ξεναγό σε αυτόν τον πολύπλοκο/πολύχρωμο κόσμο.

Aγαπημένοι της Designers η Patrizia Urquiola και ο Marcantonio. Θα την βρείτε στο Love.it Θεσσαλονίκης.Aνδρέας
Το χαμόγελο του Golden Hall! O Ανδρέας φροντίζει καθημερινά το μεγαλύτερο Love.it με αγάπη για το design, μπορεί να συζητάει για τεχνικά χαρακτηριστικά και κρυφές ιστορίες πίσω απο τον σχεδιασμό Iconic κομματιών όπως το αγαπημένο του φωτιστικο MeltΆλκης
Love.it on wheels! Ο Άλκης χτενίζει καθημερινά την Αθήνα για να παραδώσει απο το πιο μικρό ποτηράκι μέχρι την μεγαλύτερη παραγγελία. Είναι η ήρεμη δύναμη της ομάδας, λατρεύει τις παραδόσεις εκτός Αθηνών και το Unboxing! Αγαπημένο του αντικείμενο το κηροπηγιο Burlesque Giant (3 Monkeys)

"
close