Κουζίνα > Έπιπλα > Κουζίνες

SCAVOLINI DIESEL OPEN WORKSHOP KITCHEN

Scavolini Diesel Open Workshop Kitchen

Ο βιομηχανικός σχεδιασμός βρίσκει νέα ισορροπία

Αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας Diesel Living και της Scavolini, το Diesel Open Workshop αποτελεί το νέο κεφάλαιο που ακολουθεί μετά την εκπληκτική επιτυχία της Diesel Social Kitchen, μια «νέα ιδέα» που θα είναι εξίσου επιτυχημένη, ίσως περισσότερο αποτελεσματική σε σχέση με την πρόκληση.
Diesel Open Workshop: ο χώρος της κουζίνας αναδημιουργήθηκε με βιομηχανική ματιά. Ακριβώς όπως το εργαστήριο έτσι και η κουζίνα αποτελείται από διαφορετικές λειτουργικές περιοχές με διάφορες γλώσσες και υλικά.
Η έμπνευση παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ντιζάιν, αλλά και στην ίδια την ουσία του έργου: τα αυστηρά εναλλασσόμενα κενά και γεμίσματα, η φροντίδα στις λεπτομέρειες, η αναζήτηση των υλικών, καθιστούν αυτή την «απλή» σχεδίαση, ένα απολύτως μαγευτικό θέαμα.
Η αρθρωτή δομή των σωλήνων από χάλυβα χαρακτηρίζει με μοναδικό τρόπο αυτή την κουζίνα, μια στιλιστική προσέγγιση ικανή να συνδυάζει και να ενισχύει τα σχήματα, τη λειτουργικότητα, το vintage spirit με τη σύγχρονη αισθητική. Η άψογη φροντίδα των λεπτομερειών, που αποτελούν την αληθινή προσωπικότητα αυτής της κουζίνας, τα προφίλ των λαβών που ενσωματώνονται στην πόρτα, το πλαίσιο των ίδιων των θυρών και των ραφιών, τα πόδια και τα γωνιακά στοιχεία, έχουν σχεδιαστεί για να προσδώσουν στο σύστημα μια μοναδική εμφάνιση.

Design: Diesel Creative Team

Αρχείο προϊόντος

Ενδιαφέρεστε;


close