Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE FORMULA 1: THE IMPOSSIBLE COLLECTION

Assouline Formula 1: The Impossible Collection

Ένας βαρύς τόμος από τις πολυτελείς εκδόσεις Assouline, Formula 1: The Impossible Collection, από τον βετεράνο δημοσιογράφο της F1 Brad Spurgeon, εξιστορεί εκτενώς τα ορόσημα της Formula 1, πως από ένα club ευγενών ανδρών το 1950, έγινε ένα παγκόσμιο άθλημα με εκατοντάδες εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ένας χειροποίητος τόμος, πνευματικό αφιέρωμα στο άθλημα, που παρουσιάζει τα ορόσημα, όλες τις εξαιρετικές τεχνικές καινοτομίες, αξιοσημείωτα επιτεύγματα οδηγών και συναρπαστικούς τερματισμούς αγώνων, σκιαγραφεί αθάνατα ονόματα όπως των, Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Bruce McLaren, Enzo Ferrari, Colin Chapman, Bernie Ecclestone, Jackie Stewart, Niki Lauda, ​​Alain Prost, Ayrton Senna, Jean Todt, Michael Schumacher και Lewis Hamilton, που έγραψαν ιστορία.
Πωλείται σε πολυτελή κόκκινη κασετίνα και περιλαμβάνει δωρεάν λευκά γάντια και ενυπόγραφη τσάντα με κάθε αγορά της Ultimate Collection της Assouline .

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Brad Spurgeon έκανε ρεπορτάζ για τη Formula 1, για την International Herald Tribune και τους New York Times για πάνω από δύο δεκαετίες, ταξιδεύοντας στις πέντε ηπείρους, κάθε σεζόν, σε κάθε αγώνα της Formula 1. Το πάθος του για τους αγώνες ξεκίνησε ως παιδί όταν παρακολούθησε το πρώτο Grand Prix του Καναδά το 1967. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε όλο τον κόσμο και έχει εμφανιστεί ως ειδικός της F1 στο Eurosport, το CNN, το Al-Jazeera και το L’Équipe TV. Με έδρα το Παρίσι, ο Spurgeon εργάζεται ως ανεξάρτητος συγγραφέας, κινηματογραφιστής και μουσικός.

Design: Brad Spurgeon

Χαρακτηριστικά: 228 σελίδες 175 εικονογραφήσεις Γλώσσα Αγγλική Κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 Χειροποίητος τόμος σε πολυτελή θήκη ISBN: 9781614289494 39,4x47,3x7,6cm 8,94 Kg

1200
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ



close