Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE BARBIE: 60 YEARS OF INSPIRATION

Assouline Barbie: 60 Years of Inspiration

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Στις 9 Μαρτίου 1959, η Barbie ήρθε στο προσκήνιο και ξεσήκωσε τον κόσμο. Οραματισμένη ως ένα νέο είδος κούκλας που επέτρεπε στα κορίτσια να μην παίζουν μόνο ρόλους φροντίδας, η Barbie έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο τα τελευταία 60 χρόνια. Η ιστορία της Barbie, ένα ταξίδι μέσα σε έξι δεκαετίες κοινωνικής κουλτούρας, εμπνευσμένη από το όραμα και την επιμονή της Ruth Handler, να κυνηγήσει τα προσωπικά της όνειρα ενάντια σε δυσκολίες και αντιθέσεις. Με ένα βαθυστόχαστο και πνευματώδες κείμενο, η Susan Shapiro συνδέει την ιστορία της Barbie με την ιστορία των σύγχρονων γυναικών, παρουσιάζοντας τις στιγμές της κάθε δεκαετίας που οδήγησαν στην πρόοδο των γυναικών σε όλους τους τομείς, την εργασία, τον αθλητισμό , την τεχνολογία, την κυβέρνηση, τον πολιτισμό και την καινοτομία. Με τις πιο δυναμικές εικόνες από τα αρχεία της Mattel να συνοδεύονται με σημαντικά κοινωνικά και ιστορικά γεγονότα, το βιβλίο Barbie: Sixty Years of Inspiration, των πολυτελών εκδόσεων Assouline, αντικατοπτρίζει την επίδραση της Barbie στις πολιτιστικές τάσεις και απεικονίζει το μήνυμα της θετικής γυναικείας ενδυνάμωσης. Πάνω απ 'όλα, η αποστολή της Barbie ήταν πάντα να εμπνέει τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να ακολουθούν τα όνειρά τους και να γίνονται ό, τι θέλουν. 

Σχετικά με τη συγγραφέα:
Η Susan Shapiro είναι όλη της τη ζωή θαυμάστρια της Barbie και συγγραφέας δώδεκα βιβλίων best-seller, συμπεριλαμβανομένων των Five Men Who Broke My Heart, Lighting Up, The Bosnia List και πιο πρόσφατα The Byline Bible. Μεταξύ άλλων, είναι ελεύθερη συνεργάτης στους New York Times, στο περιοδικό New York, στη Wall Street Journal,σ την Washington Post, στους Los Angeles Times και στο Elle. Είναι επίσης βραβευμένη καθηγήτρια γραφής και διδάσκει στο The New School, στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια.

Design: Susan Shapiro

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες 300 εικονογραφήσεις Γλώσσα αγγλική Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019 Σκληρό εξώφυλλο σε πολυτελή κασετίνα ISBN: 9781614287575 27,9x35,3x4,9cm 4,064kg

190
Εκτός αποθέματος
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close