Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE AMALFI COAST - BEST SELLER

Assouline Amalfi Coast - Best Seller

Η ακτή Αμάλφι είναι η κορυφή του ιταλικού ονείρου. Ολόκληρη η ακτογραμμή της Αμάλφι είναι γεμάτη με πανέμορφα χωριά και κωμοπόλεις, κρυμμένες ανάμεσα σε λεμονιές και μπουκαμβίλιες, με τον δρόμο που τους διασχίζει να είναι απαράμιλλης γοητείας. Μια απόκρημνη διαδρομή που προσφέρει ασύγκριτη θέα, γραφικά χωριουδάκια σκαρφαλωμένα σε κατακόρυφα τοπία, μια μαγική λωρίδα που ενώνει τα βουνά και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Κάθε χρόνο, οι λάτρεις του ωραίου από όλο τον κόσμο, συρρέουν στην Αμάλφι για να απολαύσουν τις γραφικές βοτσαλωτές παραλίες της, τις γραφικές πεζοπορίες, το τέλειο κλίμα και τα υπέροχα κτίσματα, που δεν περιορίζονται μόνο σε ιστορικά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Στο best seller των πολυτελών εκδόσεων Assouline, παρουσιάζονται εκτενώς ορόσημα όπως ο καθεδρικός ναός στο Αμάλφι ή η θρυλική Villa Rufolo στο Ravello, μέρη που απολάμβαναν οι Jacqueline Kennedy, John Steinbeck και Gore Vidal, όλα όσα στην ακτή Αμάλφι ανακαλούν τον πολιτισμό και το πνεύμα των περασμένων αιώνων. 

Σχετικά με τους συγγραφείς:
Ο Carlos Souza είναι παγκόσμιος πρεσβευτής του brand Valentino και συνεργάτης στο Architectural Digest με πάνω από σαράντα χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της τέχνης και της μόδας. Η καριέρα του στη φωτογραφία ξεκίνησε μετά από αίτημα του Andy Warhol, ο οποίος του ζήτησε φωτογραφίσει επιδείξεις μόδας για το Interview. Έχει εργαστεί στο παρελθόν με την Assouline στα #Carlos’s Places (2014) και Comporta Bliss (2018). 

Η Charlene Shorto γεννήθηκε στη Ρεσίφε της Βραζιλίας και σπούδασε στην Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι παντρεμένη με τον Carlos Souza και έχει δύο γιους, τον Sean και τον Anthony. Η οικογένεια μετακόμισε στη Ρώμη, όπου η Σαρλίν εργάστηκε ακούραστα υπό τον σχεδιαστή μόδας Valentino, ανεβαίνοντας τελικά στη θέση του διευθυντή του Oliver by Valentino. Η Shorto συνεργάστηκε επίσης με τον Souza στο Comporta Bliss (2018).

Χαρακτηριστικά: 296 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφίσεις Γλώσσα Αγγλική Κυκλοφόρησε Απρίλιο 2020 W24.8xL33.1xD3.9cm Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614289197 2.81kg

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close