Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE IBIZA BOHEMIA - BEST SELLER

Assouline Ibiza Bohemia - Best Seller

Από την έντονη νυχτερινή ζωή μέχρι τα γαλήνια καταφύγια γιόγκα, η hippie-chic ατμόσφαιρα είναι το χαρακτηριστικό της Ibiza. Αυτό το εκπληκτικό νησί της μεσογείου, χρησίμευσε για δεκαετίες ως τόπος απόδρασης για καλλιτέχνες, δημιουργούς και μουσικούς. Είναι το καταλληλότερο μέρος για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου, να περπατήσεις τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ πολιτισμού και άγριας φύσης και να ανακαλύψεις την ευδαιμονία. Το Ibiza Bohemia best seller των πολυτελών εκδώσεων Assouline, εξερευνά τους θεαματικούς βράχους των Βαλεαρίδων, το θρυλικό καστ των προσωπικοτήτων της και τα αρχέτυπικα που καθορίζουν το απαράμιλλο στυλ της.

Σχετικά με τις συγγραφείς

Η Renu Kashyap είναι στυλίστρια μόδας και συντάκτρια. Η κομψή και θηλυκή αισθητική της την έχουν κάνει αγαπημένη συντάκτρια σε περιοδικά όπως το Glamour Netherlands. Μετά από χρόνια γυρισμάτων σε μακρινές τοποθεσίες, μετακόμισε στην Ibiza από το Άμστερνταμ με τον σύζυγό της, Bas και την κόρη της, Skye Avelon, το 2012. Παθιασμένη με τη διαχρονική, εμβληματική φωτογραφία μόδας, η Renu είναι τώρα συνεργάτης της Caramba Productions, μια εταιρεία με έδρα την Ibiza που παράγει editorials υψηλής μόδας για διεθνείς εκδόσεις της Vogue και διαφημιστικές καμπάνιες για τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου. 

Η Maya Boyd είναι μια ταξιδιωτική συγγραφέας και το έργο της εμφανίζεται σε εκδόσεις όπως οι Condé Nast Traveller, Elle και The Guardian. Είναι επίσης η ιδρύτρια του πολιτιστικού και ιστορικού φόρουμ Ibiza Insights. Ο πατέρας της Maya έζησε στην Ibiza στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και πέρασε ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές στο νησί πριν μετακομίσει εκεί το 2009. Η Maya ζει με τον σύζυγό της, James και τους δύο μικρούς γιους της, τον Cassius και τον Balthazar. Η καρδιά της ανήκει στη Formentera.

Χαρακτηριστικά: 300 σελίδες Πάνω απο 200 εικονογραφήσεις Γλώσσα αγγλική Κυκλοφόρησε Ιούνιο 2017 W24.51xL32.99xD3.99cm Μεταξωτό ύφασμα σε σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614285915 2.81kg

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close