Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE IMPOSSIBLE COLLECTION OF WINE

Assouline The Impossible Collection of Wine

Στο The Impossible Collection of Wine, μια εκπληκτική προσθήκη στην Ultimate Collection της Assouline , ο Enrico Bernardo, ο καλύτερος σομελιέ του κόσμου, φαντάζεται την τέλεια κάβα γεμάτη με τα πιο εξαιρετικά κρασιά του εικοστού αιώνα, επιλεγμένα σύμφωνα με την σπανιότητα, το terroir, τη γεύση και το ιστορικό τους μυστήριο. Είναι ένας κατάλογος που κάθε οινογνώστης θα μπορούσε μόνο να ονειρευτεί. Ο οινοποιός πρέπει να είναι ένα είδος αλχημιστή για να μετατρέψει τα σταφύλια σε μια εμφιαλωμένη ποίηση. Παρά τις αλλαγές στην τεχνολογία και τις προτιμήσεις τα τελευταία 100 χρόνια, η τέχνη της οινοποιίας παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη. Σε αυτές τις σελίδες, ο Bernardo παρουσιάζει τις πιο εκλεκτές σοδιές στον κόσμο, από τη σαμπάνια Krug του 1928 και το Penfolds Grange Bin 95 του 1951 έως το Stag's Leap Estate SLV του 1973, προσκαλώντας τον αναγνώστη σε ένα ταξίδι στην ιστορία για να απολαύσει μια μοναδική συλλογή.
Αυτή η χειροποίητη, πολυτελής έκδοση πωλείται σε ξύλινο κουτί και αποτελεί απαραίτητη προσθήκη στη βιβλιοθήκη κάθε αληθινού γνώστη του κρασιού.
Το ανομοιόμορφο αποτέλεσμα στη μέση του βιβλίου μπορεί να αποδοθεί στη χειροποίητη φύση της σειράς Impossible Collection.
Όπως με κάθε αγορά της Ultimate Collection της Assouline, περιλαμβάνει λευκά γάντια και ενυπόγραφη τσάντα.

Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Enrico Bernardo καθιέρωσε τη φήμη του στο Four Seasons George V στο Παρίσι και αναδείχθηκε ο καλύτερος σομελιέ του κόσμου το 2004. Τα δύο εστιατόριά του, με αστέρια Michelin το Il Vino και το Goust, επικεντρώνονται να συνδυάσουν το τέλειο κρασί με κάθε πιάτο και το τέλειο πιάτο με κάθε κρασί. Ο Bernardo συμβουλεύεται πολλά εστιατόρια και συνεργάζεται με το Association de la Sommellerie Internationale για την προώθηση της οινικής κουλτούρας στη νέα γενιά. Είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων, μεταξύ των οποίων το How to Taste Wine (2006) και το How to Pair Wine (2011). 
Ο Michael Broadbent, Master of Wine, είναι κριτικός κρασιού, συγγραφέας και δημοπρατητής. Υπηρέτησε ως επικεφαλής του τμήματος κρασιού του οίκου Christie's για τριάντα δύο χρόνια και είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων.

Χαρακτηριστικά: 204 σελίδες, πάνω απο 150 εικονογραφήσεις, Αγγλική γλώσσα, πρώτη κυκλοφορία Νοέμβριος 2016, W45.5xL50.8xD8cm, 9.07 kg, χειροποίητη βιβλιοδεσία περιορισμένης έκδοσης σε ξύλινη θήκη, ISBN: 9781614284710

1200
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ



close