Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE ST. TROPEZ SOLEIL - BEST SELLER

Assouline St. Tropez Soleil - Best Seller

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Ο θρύλος του St. Tropez ξεκινά με έναν σκύλο, έναν κόκορα και έναν μάρτυρα και οδηγεί σε αστέρες του κινηματογράφου, παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες και διακεκριμένους συγγραφείς. Τοποθετημένο στην αστραφτερή Γαλλική Ριβιέρα, το St. Tropez απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας για περισσότερο από μισό αιώνα, με διασημότητες να συρρέουν σε αυτό το ειδυλλιακό μέρος για τις παραλίες του και μια δόση μεσογειακού ήλιου. Μια γραφική όαση, το St. Tropez έχει χρησιμεύσει ως έμπνευση για αξιόλογους συγγραφείς όπως η Francoise Sagan και η Colette, καθώς και για διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Paul Signac και ο Henri Matisse, ακόμα και κινηματογραφιστές. Ωστόσο, το St. Tropez δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο χωρίς την τότε belle du jour Brigitte Bardot, τις ταινίες και τους εραστές της και πολλά άλλα διάσημα ζευγάρια, όπως η Annabel και ο Bernard Buffet και η Bianca και ο Mick Jagger. Το St. Tropez Soleil καθοδηγεί τον αναγνώστη στο ιστορικό παρελθόν και το διαρκώς εξελισσόμενο παρόν του, στις χαρακτηριστικές ετήσιες εκδηλώσεις όπως το Les Bravades και το Les Voiles de Saint-Tropez, καθώς και στις αποκλειστικές εκδηλώσεις, όπως η επίδειξη μόδας Chanel στο κατ' ουσίαν Tropezian καφέ Senequier και το White Party στο Nikki Beach όπου ξεκίνησε η Naomi Campbell. Το πνεύμα του St. Tropez παραμένει διαχρονικά το ίδιο και αυτός ο τόμος είναι μια ωδή στη μοναδική joie de vivre που κάνει τους πάντες να επιστρέφουν. 

Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Simon Liberati είναι βραβευμένος Γάλλος συγγραφέας και δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί για εκδόσεις όπως το Purple, το Numero και το 20 Ans και συνεργάζεται συχνά με τη Vogue. Έχει γράψει δέκα βιβλία, συμπεριλαμβανομένου του Jayne Mansfield 1967 (2011), που κέρδισε το βραβείο Femina, και το best-seller Eva (2015).

Χαρακτηριστικά: 300 σελίδες, πάνω από 200 εικονογραφήσεις, αγγλική γλώσσα, πρώτη κυκλοφορία Απρίλιος 2020, W28xL33x3.5cm, 2.9 kg, λινό σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 9781614289456

105
Ποσότητα:
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close