Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE PROVENCE GLORY

Assouline Provence Glory

Από τις μεγάλες πόλεις μέχρι τα γραφικά χωριά και όλα τα ενδιάμεσα, η Προβηγκία έχει κάτι για όλους. Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά του Calanque de Sormiou στη Μασσαλία, διασχίστε με το αυτοκίνητο τα υπέροχα μωβ χωράφια λεβάντας στο Valensole, γευτείτε μια μπουκιά fougasse που μόλις βγήκε από το φούρνο, ένα κλασικό της Προβηγκίας, θαυμάστε με δέος τα όμορφα, λευκά άλογα στο Camargue. Η Προβηγκία Βρίσκεται στη Νότια Γαλλία και είναι ένα μοναδικό πολιτιστικό μείγμα της Μεσογείου. Ρωμαϊκά μνημεία από τον 1ο αιώνα μ.Χ. συνυπάρχουν μαζί με μεσαιωνικούς πύργους, μια ποικιλόχρωμη κληρονομιά στολισμένη με μιμόζες και κυπαρίσσια. Η Προβηγκία είναι γνωστή για την ικανότητά της να εμπνέει και γι΄αυτό φιλοξενεί μια πληθώρα φεστιβάλ τεχνών, όπως το Rencontre d'Arles, το Festival d'Avignon, το Festival d'Aix-en-Provence και άλλα. Μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν εκθειάσει το μοναδικό φως της Προβηγκίας, είναι ο Cezanne, ο Van Gogh, ο Matisse και ο Picasso. Ο Alexandre Dumas και ο Jean Giono είναι από τους συγγραφείς που εμπνεύστηκαν να γράψουν στη σκιά των πλατανιών της. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Francois Simon είναι Γάλλος συγγραφέας και κριτικός τροφίμων που πέρασε πολλά χρόνια γράφοντας για τη Le Figaro. Ο Simon έχει συνεργαστεί με την GQ, Casa Brutus και Le Monde και γράφει μυθιστορήματα. Συνεργάστηκε επίσης με τον Alain Ducasse για το βιβλίο της Assouline του 2001, The Provence of Alain Ducasse.

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες, πάνω από 200 εικονογραφήσεις, αγγλική γλώσσα, πρώτη κυκλοφορία Μάρτιος 2021, W24.89xL33.02xD3.81cm, 2.72 kg, λινό σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 9781614289821

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close