Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE ST. MORITZ CHIC - BEST SELLER

Assouline St. Moritz Chic - Best Seller

Φωλιασμένο στην αλπική κοιλάδα Engadin της Ελβετίας, το St. Moritz στέκεται με απατηλή γοητεία ανάμεσα σε μια θάλασσα διάσημων χιονοδρομικών κέντρων. Χειμερινός προορισμός πολλών προσωπικοτήτων όπως οι Gunter Sachs, Gianni Agnelli, Sofia Loren, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, John Lennon, Claudia Schiffer, είναι λίγα τα μέρη στον κόσμο που καταφέρνουν να ενώσουν τόσα πολλά κορυφαία ονόματα του κινηματογράφου, της τέχνης και της μόδα, όλα σε ένα μέρος, χρόνο με το χρόνο. Η συγγραφέας Dora Lardelli ταξιδεύει τον αναγνώστη στα αγαπημένα στέκια της Chanel και του Hitchcock και στα κρυφά πάρτι του Badrutt's Palace όπου πηγαίνουν βασιλικά πρόσωπα να παίξουν, χωρίς να ξεχνά τη φυσική ομορφιά, τη γοητεία του χωριού και την αρχιτεκτονική υπεροχή που το χαρακτηρίζει. Επίσης, το St. Moritz Chic περιηγεί τους αναγνώστες στις ειδικές εκδηλώσεις, από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και το ετήσιο Παγκόσμιο Κύπελλο Snow Polo, μέχρι το καλοκαιρινό Φεστιβάλ Jazz και τη Συνάντηση Κλασικού Αυτοκινήτου της Βρετανίας. Στο St. Moritz, δημιουργοί και βασιλικά πρόσωπα μοιράζονται ένα skiwasser στην πλαγιά, στους πάγκους από δέρμα προβάτου του El Paradiso, κάνουν μια παύση για να πιουν σαμπάνια μετά από μια μεγάλη βόλτα στην παγωμένη, κρυστάλλινη λίμνη του και απολαμβάνουν καφέ και γλυκίσματα στο ιστορικό Hanselmann. Το St Moritz δεν έχασε ποτέ την απαράμιλλη γοητεία του και θα συνεχίσει να βασιλεύει ως ένα κομψό χειμερινό καταφύγιο. 

Σχετικά με την συγγραφέα: 
Η Dora Lardelli είναι καλλιτεχνική διευθύντρια, ιστορικός τέχνης και συγγραφέας. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βασιλείας, τέχνη, κλασική αρχαιολογία, ιταλική λογοτεχνία και γλωσσολογία. Συνέδραμε στην ίδρυση του Πολιτιστικού Αρχείου του Upper Engadin και εργάστηκε στο Μουσείο Segantini του St. Moritz και ήταν ενεργό μέλος στην πολιτιστική επιτροπή της Ελβετικής UNESCO. Επί του παρόντος συνεχίζει να ζει στη γενέτειρά της, την Bregaglia, μια κοιλάδα μεταξύ του St. Moritz και της λίμνης Como.

Χαρακτηριστικά: 268 σελίδες, πάνω από 250 εικονογραφήσεις, αγγλικη γλώσσα, πρώτη κυκλοφορία Ιανουάριος 2020, W25xL33.1xD3.2cm, 2.6 kg, μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 9781614288534

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close