Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE PARIS CHIC

Assouline Paris Chic

Το Παρίσι είναι η πόλη του chic και ως εκ τούτου, το έμφυτο στυλ του ακτινοβολεί σε όλη την πόλη, ακόμη και στα πιο απλά μέρη. Κομψά μπιστρό, γραφικά σοκάκια, στούντιο καλλιτεχνών και μοναδικοί χαρακτήρες, όταν τοποθετούνται στο Παρίσι, αναδεικνύονται σε ένα σύγχρονο είδος ζωγραφικής. Από τους skateboarders μέχρι τους αντικέρ, αυτός ο τόμος είναι μια ματιά στη ζωή του Παρισιού, σαν να κοιτάτε από την άκρη του μπαλκονιού στο δικό σας pied-a-terre. Η συγγραφέας Alexandra Senes σε συνεργασία με τον φωτογράφο Oliver Pilcher ανοίγουν τις πόρτες σε μερικά από τα πιο εκλεπτυσμένα σπίτια του Παρισίου, παρουσιάζοντας το οικείο πορτρέτο διαφόρων οικογενειών. Ο φακός του Pilcher απαθανατίζει τις ήρεμες, καθημερινές στιγμές της παριζιάνικης ζωής. Τα μνημεία δεν κάνουν την πόλη, οι άνθρωποι την κάνουν κάνουν. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Γεννημένος στη Σκωτία, ο Oliver Pilcher σπούδασε γλυπτική στο Edinburgh College of Art πριν ξεκινήσει μια φωτογραφική καριέρα που τον έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και του έδωσε την ευκαιρία να φωτογραφίσει για μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες του κόσμου. Ο Oliver είναι συμβαλλόμενος φωτογράφος στο Conde Nast Traveler για πάνω από δέκα χρόνια. Αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Νέας Υόρκης και Κόστα Ρίκα με τη σύζυγό του, Άμπιγκεϊλ και τα τέσσερα παιδιά τους. Η Alexandra Senes είναι πολίτης του κόσμου, καθώς νιώθει σαν στο σπίτι της οπουδήποτε, ένας πραγματικός αστεροειδής χωρίς jet lag. Η Senes πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη γενέτειρά της τη Σενεγάλη, έπειτα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και μετά στο Παρίσι. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος για περισσότερα από 20 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων 8 ετών ως ιδρύτρια και αρχισυντάκτρια του περιοδικού Jalouse. Το 2015, η Senes ξεκίνησε το ταξίδι της με την Kilometre, ένα brand που κάνει τη φαντασία μας να γίνεται ξέφρενη και μας παρασέρνει σε μακρινά και ανεξερεύνητα μέρη, ρούχα και είδη σπιτιού διακοσμιμένα με χειροποίητα κεντήματα, εμπνευσμένα από διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Χαρακτηριστικά: 280 σελίδες, πάνω απο 200 εικονογραφήσεις, αγγλική γλώσσα, πρώτη κυκλοφορία Σεπτέμβριος 2020, W25xL33xD3.7cm, 2.7 kg, μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 9781614289333

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close