Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE MIAMI BEACH - BEST SELLER

Assouline Miami Beach - Best Seller

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Θεωρείται από πολλούς ως η πιο δυναμική, ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο σέξι πόλη της χώρας, το Μαϊάμι είναι πιο δημοφιλές από ποτέ. Είναι μια πόλη που δεν αλλάζει απλώς αλλά εξελίσσεται, προσθέτoντας νέα στοιχεία στην ένδοξη κληρονομιά της. Και αυτή είναι η πραγματική ομορφιά του Μαϊάμι. Το κομψό Surf Club και το γεμάτο ζωντάνια Faena Hotel δεν αντικατέστησαν το εμβληματικό Raleigh της δεκαετίας του 1940 ούτε το Ritz Carlton της δεκαετίας του 50, αλλά τα συμπληρώνουν. Κλασικά εστιατόρια όπως το Joe's Stone Crab συνεχίζουν να σερβίρουν τα ενυπόγραφα πιάτα τους στα ενθουσιασμένα πλήθη κάθε βράδυ και οι νέες επιχειρήσεις προσελκύουν με επώνυμους σεφ. Η εμβληματική αρχιτεκτονική art deco κυριαρχεί, με το σύγχρονο Μουσείο Τέχνης Perez, σχεδιασμένο από τον Herzog & de Meuron, να βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση. Πλούσια σε τέχνη και πολιτισμό, με events όλο τον χρόνο, από το The Bass μέχρι το Wynwood Walls, κάθε Δεκέμβριο η πόλη κατακλύζεται από την παγκόσμια πολιτιστική ελίτ για την Art Basel Miami Beach, μια έκθεση που προσελκύει περισσότερους από 80.000 επισκέπτες. Γνωστή για τη νυχτερινή της ζωή, η διασκέδαση είναι πάντα το επίκεντρο της ζωής του Μαϊάμι. Γιοτ και σκάφη αναψυχής πλαισιώνουν τις μαρίνες του, πολυσύχναστες παραλίες όπου παρελαύνει κόσμος που επιδεικνύει το μαύρισμά του, bladers και ποδηλάτες κατά μήκος της ακτή. Το Μαϊάμι είναι το επίκεντρο για οτιδήποτε κομψό, φλογερό και πολύχρωμο. Αυτό το βιβλίο ξεναγεί τους αναγνώστες σε αυτήν την τολμηρή και υπέροχη μητρόπολη. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Horacio Silva είναι συγγραφέας και συντάκτης των πιο σημαντικών εκδόσεων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των New York Times όπου εργάστηκε σε διάφορες ανώτερες θέσεις. Ο Horacio γεννήθηκε στην Ουρουγουάη, μεγάλωσε στην Αυστραλία και έχει ζήσει στη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι. Η ταξιδιωτική του συγγραφή έχει δημοσιευτεί στα Departures, Travel + Leisure, Conde Nast Traveler και T Magazine.

Χαρακτηριστικά: 304 σελίδες Πάνω απο 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Εκδόθηκε Οκτώβριο 2020 W 24.8 x L 33 x D 3.8 cm 2.9 kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614289524

105
Ποσότητα:
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close