Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE HAMPTONS PRIVATE - BEST SELLER

Assouline Hamptons Private - Best Seller

Τα Hamptons είναι συνώνυμο της πολυτέλειας. Η απλή αναφορά του ονόματος φέρνει στο νου εικόνες από σουαρέ δίπλα στην πισίνα, μεγαλοπρεπής παραθαλάσσιες ιδιοκτησίες και ατελείωτες μέρες στην παραλία με συναναστροφές από τα ανώτερα κλιμάκια. Αλλά προτού αυτή η διάσημη χερσόνησος γίνει ο καλοκαιρινός προορισμός των glitterati, τα σαράντα μίλια των κυματιστών αμμόλοφων της αποτελούσαν την τέλεια τοποθεσία για τους Άγγλους αποίκους. Μόλις η υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης γνώρισε τα γοητευτικά προάστια με την αλμυρή αύρα, τα μέλη της, από τους Fords μέχρι τους Vanderbilts, μετέτρεψαν τα Hamptons σε καλοκαιρινή όαση. Έπειτα ακολούθησαν οι καλλιτέχνες που αναζητούσαν τη μοναξιά, ένα μέρος για να γράψουν και να σχεδιάσουν, μακριά από την αστική κακοφωνία. Ο John Steinbeck στο Sag Harbor, ο Τζάκσον Πόλοκ στα Springs και ο Andy Warhol στο Montauk. Τώρα, ο Jay-Z και η Beyoncé, ο Calvin Klein, η Madonna, ο Alec Baldwin και η Martha Stewart όλοι απολαμβάνουν τα σπίτια τους στα Hamptons. Μπορεί να προέρχονται από διαφορετικά «βασίλεια» αλλά σε ένα πράγμα μπορούν να συμφωνήσουν όλοι οι Hamptonites, επίτιμοι ή επίσημοι: Η τοποθεσία έχει μια μοναδική γοητεία, που εναλλάσσεται για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των εποχιακών επισκεπτών ή των μόνιμων κατοίκων. Το Hamptons Private προσκαλεί τους αναγνώστες να ρίξουν μια ματιά πίσω από τους περιποιημένους φράκτες στο Amagansett, να ναυλώσουν ένα γιοτ στην ακτή των Springs, να γνωρίσουν το καταφύγιο των σέρφερ το Ditch Plains και να παρακολουθήσουν έναν αγώνα πόλο στο Bridgehampton. Κάθε σελίδα οραματίζεται τον τυπικό ελεύθερο χρόνο στα Hamptons και προβάλλει τη μοναδική ποιότητα του φωτός που ο καλλιτέχνης Willem de Kooning αποκάλεσε «θαύμα». Σχεδόν μπορεί κανείς να ακούσει το χτύπημα απο τα μπαλάκια του τένις στο The Meadow Club, τους ψιθύρους στα exclusive parties, τους ρυθμούς της μουσικής στο παραθαλάσσιο The Surf Lodge, ακόμα και την πρώτη μπουκιά ενός σάντουιτς αστακού στο Lunch. Τα Hamptons, ένα καταφύγιο στη φύση και ένα hot spot για A-listers, αποπνέουν ένα boho-chic πνεύμα που αντικατοπτρίζεται στους όμορφους ανθρώπους και το υπέροχο περιβάλλον του. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Dan Rattiner, σκιτσογράφος, φωτογράφος και βραβευμένος συγγραφέας, ερωτεύτηκε τα Hamptons όταν μετακόμισε στο Montauk σε ηλικία δεκαέξι ετών. Από τότε είναι κάτοικος του East End. Ο Rattiner ίδρυσε το δημοφιλές Dan’s Papers, μια δωρεάν εβδομαδιαία έκδοση, σε ηλικία είκοσι ετών. Εργάστηκε επίσης στους New York Times και παρουσίαζε μια εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "The Hamptons Report" για το WQXR. Τα βιβλία του Rattiner περιλαμβάνουν In the Hamptons, In the Hamptons Too, In the Hamptons Forever και Still in the Hamptons.

Χαρακτηριστικά: 316 σελίδες πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα εκδόθηκε Απρίλιο 2021 W25.4xL33.02xD 3.81 cm 2.72 kg Λινό σκλρηρό εξώφυλλο ISBN: 9781614289876

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close