Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE CHIC STAYS

Assouline Chic Stays

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Από το πολυτελές οικογενειακό καταφύγιο της Sofia Coppola στην όμορφη Bernalda της Ιταλίας, μέχρι τις παραλίες του μυστικού σκωτσέζικου κρησφύγετου της Kate Winslet στο Eilean Shona και την αγαπημένη παραλία της Kate Moss στις Μαλδίβες, καθεμία από αυτές τις τριανταέξι προσωπικές ιστορίες, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, είναι γεμάτες με ανέκδοτες και λυρικές περιγραφές που ταξιδεύουν τους αναγνώστες. Η φωτογραφία που ξεπροβάλλει σε κάθε σελίδα, από τα κρυστάλλινα νερά και τους γαλάζιους ουρανούς του UXUA Casa Hotel & Spa, στις καταπράσινες πλαγιές της Σρι Λάνκα και στα hipster στέκια του Portland Oregon, συμβάλλει στη γοητεία, εμπνέοντας στον αναγνώστη την επιθυμία να ανακαλύψει αυτές τις αγαπημένες γωνιές του κόσμου. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
το Conde Nast Traveller Britain καθιέρωσε την ατζέντα των πολυτελών ταξιδιών εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, παρέχοντας έμπνευση και συμβουλές σε απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες. Η συντάκτρια Melinda Stevens, η οποία ανακηρύχθηκε η BSME Νέα Συντάκτρια της Χρονιάς το 2013, ξεκίνησε την καριέρα της στη Vogue, ακολούθησαν οι Tatler, The Sunday Times και London Evening Standard. Η Fiona Kerr είναι αρχισυντάκτης και ο Matthew Buck είναι ο φωτογραφικός συντάκτης του Conde Nast Traveller.

Χαρακτηριστικά: 264 σελίδες 120 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα εκδόθηκε Οκτώβριο 2016 W25.1xL32.99xD3.89cm 2.672 kg σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614285373

105
Εκτός αποθέματος
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close