Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE TULUM GYPSET - BEST SELLER

Assouline Tulum Gypset - Best Seller

Σημείο αναφοράς για ξυπόλυτους μποέμ και σαγηνευτικές θεές, το Tulum είναι ένα καταφύγιο των Μάγια που αντικατοπτρίζει τέλεια τον τρόπο ζωής των τσιγγάνων. Μια απόδραση για δημιουργικούς νομάδες, το ιδανικό μέρος για αναζήτηση της πνευματικότητας. Αυτή η μικροσκοπική, ειδυλλιακή λωρίδα άμμου μήκους οκτώ μιλίων στη χερσόνησο Γιουκατάν του Μεξικού είναι κρυμμένη ανάμεσα σε μια μεθυστική δίνη, μια τροπική ζούγκλα, ερείπια των Μάγια και τη βιόσφαιρα Sian Ka'an. Το απομονωμένο και με ομορφιά που κόβει την ανάσα Tulum είναι το τέλειο μέρος για όσους λαχταρούν μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό τους, τους άλλους και τη φύση, για όσους αναζητούν έναν νέο μποέμ τρόπο ζωής που δίνει προτεραιότητα στην πνευματική και ψυχική θεραπεία, τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και τη βιολογική κουζίνα. Το Tulum, σπίτι του boho-chic πλήθους, είναι ένα σπάνιο και επιτυχημένο μοντέρνο πείραμα συναίσθησης και φινέτσας που ενισχύεται από τα απλά ξενοδοχεία, τα μαγευτικά υποθαλάσσια σπήλαια και το καταπράσινο σκηνικό του. 
Σχετικά με την συγγραφέα:
Η Julia Chaplin είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, σχεδιάστρια, σύμβουλος και τυχοδιώκτρια. Είναι συνεργάτης των New York Times, Elle, W και Condé Nast Traveller. Η Julia επινόησε τον όρο Gypset και δημιούργησε τη σειρά βιβλίων Gypset που περιλαμβάνει Gypset Style, Gypset Travel και Gypset Living. Είναι επίσης συγγραφέας του The Boho Manifesto και ιδρύτρια της ταξιδιωτικής εταιρείας Gypset Collective.

Χαρακτηριστικά: 280 σελίδες πάνω απο 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε Αύγουστο 2019 W25xL33.2xD3.5cm 2.9 kg Σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614288473

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close