Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE GREEK ISLANDS - NEW ARRIVAL

Assouline Greek Islands - New Arrival

Μια απέραντη έκταση με λαμπερά νερά και η απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία περιμένουν τους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου Πελάγους. Κάθε νησί έχει το δικό του μοναδικό πνεύμα και και τη δική του μυθολογία. Από την Πάτμο (αγαπημένη του Aga Khan) μέχρι την Ύδρα (που ξελόγιασε τους Henry Miller, Leonard Cohen και Sophia Loren), τα νησιά είναι εμποτισμένα με μια σαγηνευτική αίσθηση ιστορίας, παράδοσης και περιπέτειας. Πολλές ταινίες έχουν γυριστεί σε αυτά, συμπεριλαμβανομένων των Boy on a Dolphin (1957) στην Ύδρα, The Big Blue (1988) στην Αμοργό και The Sisterhood of the Traveling Pants (2005) στη Σαντορίνη. Πηγές έμπνευσης για χιλιετίες, τα αρχαία ερείπια, τα μοναστήρια στο χείλος του γκρεμού και τα ηφαιστειακά όρια, είναι όλα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσετε. Επιχειρώντας μια δική τους Οδύσσεια, ο συγγραφέας και η φωτογράφος επιβιβάστηκαν σε ένα παραδοσιακό ελληνικό ιστιοφόρο και ξεκίνησαν για να απαθανατίσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα, τους βασικούς χαρακτήρες και τη συναρπαστική αρχιτεκτονική αυτών των πολύτιμων λίθων του Αιγαίου. Ένα φαντασμαγορικό ταξίδι ζωντανεύει στις σελίδες του Greek Islands. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Χρύσανθος Πανάς είναι επιχειρηματίας, συλλέκτης έργων τέχνης, με φιλανθρωπική δράση, από την Αθήνα. Ασχολείται με τον κλάδο της φιλοξενίας και είναι συνιδιοκτήτης, μαζί με τον αδελφό του Σπύρο, πολλών γνωστών κλαμπ και εστιατορίων στην Ελλάδα, όπως το Island, το Athénée και το Salon de Bricolage. Είναι ειδικός στη διαχείριση τουριστικών προορισμών και από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν τον όρο «Athens Riviera». 
Η Κατερίνα Κατώπη-Λυκιαρδοπούλου είναι φωτογράφος, σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης, ταξιδιωτικός συγγραφέας, μαραθωνοδρόμος, αεροπόρος και λάτρης των ταξιδιών. Οι περιπέτειές της την έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά για εκείνη δεν υπάρχει μέρος σαν την Ελλάδα. Ως μέλος της ομάδας πίσω από ορισμένους από τους κορυφαίους πολυτελείς προορισμούς της χώρας, έχει συμβάλλει καθοριστικά στο concept των premium branded κατοικιών στην Ελλάδα, σε project όπως το Amanzoe.

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες πάνω απο 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα W24.8xL33xD3.8cm 2.9 kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649800398

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close