Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE LOUIS VUITTON MANUFACTURES - NEW ARRIVAL

Assouline Louis Vuitton Manufactures - New Arrival

Ο οίκος Louis Vuitton προωθεί την ιδέα ότι ένα ατελιέ μπορεί να είναι ένας χώρος που προσφέρει πληρότητα και διακριτότητα. Ένα μέρος όπου μπορεί να καλλιεργηθεί η καινοτομία και το savoir-faire μπορεί να διδαχθεί, να γίνει σεβαστό και να μεταδοθεί από τεχνίτες που αμφισβητούν συνήθως την εικόνα ενός παραδοσιακού εργαστηρίου. Αναζητώντας την τοπική τεχνογνωσία και τη άριστη δεξιοτεχνία, ο Louis Vuitton επέκτεινε τα ατελιέ του σε όλο το μήκος και πλάτος της Γαλλίας και πέρα από αυτήν, από τη Γενεύη (Ελβετία) μέχρι το Fiesso d'Artico (Ιταλία), ακόμη και στο Τέξας (ΗΠΑ). Οι τοποθεσίες ιστορικού ενδιαφέροντος ή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς έχουν συχνά ένα εργαστήριο Louis Vuitton κοντά: στη Νορμανδία, το επιβλητικό οχυρό του Mont-Saint-Michel φαίνεται από το εργαστήριο στο Ducey και στο Beaulieu-sur-Layon, το άπλετο φυσικό φως που το κατακλύζει, υπόσχεται χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αποκλειστικά για αυτό το βιβλίο, ο τόμος παρουσιάζει τις εξαιρετικές τοποθεσίες και τα κτίρια των ατελιέ Louis Vuitton και τους εξίσου εξαιρετικούς τεχνίτες που εκφράζουν το ταλέντο τους μέσω των δημιουργιών Louis Vuitton (μπαούλα, τσάντες, αρώματα, ρολόγια, παπούτσια, κοσμήματα, pret a porte δημιουργίες), παράλληλα μεταφέρει τις τεχνικές και το savoir-faire του ιδρυτή στον εικοστό πρώτο αιώνα. Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε αυτά τα ατελιέ και στους εμπνευσμένους ανθρώπους που εργάζονται εκεί. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο συγγραφέας, ιστορικός και δημοσιογράφος Nicholas Foulkes είναι συντάκτης των Vanity Fair, Financial Times How to Spend It και The Rake Magazine και luxury editor του British GQ. Πιο γνωστός για την τριλογία του με τις βρετανικές ιστορίες του δέκατου ένατου αιώνα, Last of the Dandies, Dancing into Battle και Gentlemen and Blackguards, έχει δημοσιεύσει περίπου τριάντα βιβλία για την ιστορία, τις τέχνες και το στυλ. Μεταξύ των πρόσφατων έργων του είναι μια βιογραφία του ζωγράφου Bernard Buffet (Random House) και το Time Tamed, μια ιστορία της βαθμονόμησης του χρόνου της ανθρωπότητας από την Παλαιολιθική εποχή έως τις προσγειώσεις στο φεγγάρι (Simon & Schuster). Τα βιβλία του για την Assouline περιλαμβάνουν: Legendary Costume Balls of the Twentieth Century (2011); Swans: Legends of the Jet Society (2013); The Impossible Collection of Watches (2014) και Jaeger-LeCoultre Reverso (2020).

Χαρακτηριστικά: 400 σελίδες πάνω από 350 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε Φεβρουάριο 2022 W24.3xL33xD4.5cm 2.8 kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649800763

140
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 47 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 47 ευρώ



close