Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE SMILEY: 50 YEARS OF GOOD NEWS - NEW ARRIVAL

Assouline Smiley: 50 Years of Good News - New Arrival

Τα τελευταία πενήντα χρόνια, το Smiley έχει χρησιμεύσει ως φάρος ελπίδας και θετικότητας, καθώς ενθαρρύνει τον κόσμο να αφιερώνει χρόνο για να χαμογελάει. Αυτό που ξεκίνησε ως happiness promotion στην εφημερίδα France Soir για να τραβήξει την προσοχή σε θετικές ειδήσεις, εξελίχθηκε σε ένα κίνημα που έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε και μοιραζόμαστε την ευτυχία. Στις δεκαετίες που διανύσαμε από τότε που εμφανίστηκε το πρώτο Smiley στη σελίδα, συνέχισε να διαμορφώνει μουσικές γενιές, κοινωνικά κινήματα και λαϊκή κουλτούρα. Με μια φιλοσοφία ευζωίας στον πυρήνα του, το Smiley έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία brand του κόσμου για να μεταφέρει το μήνυμά τους μέσα από ρούχα, δώρα, διαφημιστικές εκστρατείες, emoticons και άλλες χαρούμενες στιγμές. Για να γιορτάσει αυτό το χαρούμενο ορόσημο, η εταιρεία Smiley παρουσιάζει μια συναρπαστική αναδρομή στα πρώτα 50 χρόνια τους με το νέο τους βιβλίο, Smiley: 50 Years of Good News, που περιλαμβάνει μια σύνοψη των πιο συναρπαστικών συνεργασιών τους, μια αναδρομή σε στιγμές της ιστορίας που μας χάρισαν ένα λόγο για να χαμογελάσουμε και πολλά άλλα. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Franklin Loufrani είναι ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της The Smiley Company. Έχει περάσει πάνω από πέντε δεκαετίες εργαζόμενος στη δημοσιογραφία και σε ανώτερες θέσεις στον κλάδο των αδειοδοτήσεων. Το 1971 ο Franklin Loufrani έγινε ο πρώτος άνθρωπος που επικύρωσε το Smiley ως σήμα κατατεθέν. Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 1972, η γαλλική εφημερίδα France Soir τύπωσε την εκστρατεία «καλών ειδήσεων» του Loufrani. Χρησιμοποίησε το εμβληματικό πλέον Smiley για να τονίσει τα ευχάριστα νέα σε μια σειρά από κορυφαίες εφημερίδες της Ευρώπης. Ονόμασε το σχέδιο «Smiley» και ξεκίνησε την The Smiley Company, μια εταιρεία αδειοδότησης που αφιερώθηκε στη διάδοση καλών ειδήσεων, ευτυχίας και θετικότητας. 
Ο Nicolas Loufrani, γιος του Franklin Loufrani, εντάχθηκε στην The Smiley Company το 1997 ως αντιπρόεδρος μάρκετινγκ και είναι Διευθύνων Σύμβουλος από το 2001. Πριν εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση, ο Nicolas είχε μια εντυπωσιακή καριέρα στην υψηλή μόδα, συνεργαζόμενος με τον Saville Row , Ozwald Boateng. Οι γνώσεις του σχετικά με τις τάσεις, τη σχεδίαση και τον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας συνέβαλαν στην επανάσταση του The Smiley Brand. Στο πλαίσιο των πολλών φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, όλα αυτά τα χρόνια, με επικεφαλή τον Nicolas, δημιουργήθηκε το Smiley Movement το 2018, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που διαχειρίζεται η The Smiley Company. 
Ένας δημοσιογράφος καλών ειδήσεων, συγγραφέας και πολιτιστικός επιμελητής, ο γεννημένος στην Αυστραλία Liam Aldous εδρεύει στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Εργαζόμενος ως ανταποκριτής του περιοδικού Monocle στην Ισπανία από το 2011, συνεργάζεται επίσης με τον οίκο μόδας LOEWE για τον οποίο έχει γράψει βιβλία και έχει σκηνοθετήσει ταινίες.

Χαρακτηριστικά: 200 σελίδες πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε Μάρτιο 2022 W19.1xL27.7xD3cm 1.4 kg σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649800312

65
Εκτός αποθέματος

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 22 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 22 ευρώ



close