Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE CHANEL: THE IMPOSSIBLE COLLECTION - BEST SELLER

Assouline Chanel: The Impossible Collection - Best Seller

Περισσότερο από κάθε άλλη σχεδιάστρια της εποχής της, η Gabrielle Chanel είχε την ικανότητα να προβλέπει την εξέλιξη της σύγχρονης μόδας. Εξαιρετική αυτό-εφευρέτης, η Chanel έφερε επανάσταση στον τρόπο ζωής της εποχής της, επινοώντας ένα μοντέρνο concept πολυτελούς μινιμαλισμού, αναβαθμίζοντας ταπεινά υφάσματα όπως ζέρσεϊ και τουίντ στην υψηλή ραπτική, δίνοντας πνοή σε μια νέα σιλουέτα εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα διακριτική, θέτοντας τη σφραγίδα της στον εικοστό αιώνα με το σύγχρονο πνεύμα της διακριτικής πολυτέλειας. Ο οίκος Chanel αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη μόδα. Η Gabrielle Chanel επινόησε το στυλ της σύγχρονης γυναίκας, μέσα από την ίδια της την εικόνα. Έντυνε γυναίκες για να είναι ελεύθερες και τα χειραφετημένα ρούχα της αντανακλούσαν το μεταβαλλόμενο τοπίο της κοινωνίας. Τα σχέδιά της επηρέασαν θεμελιωδώς αυτά που φοράμε και πώς τα φοράμε. Ο οίκος υπό τον διάδοχό της Karl Lagerfeld μεταμόρφωσε εκ νέου τη μόδα, σχεδίασε τα πατρόν με στοιχεία από τη δική του ιστορία δίνοντας ζωή ξανά σε έναν ετοιμοθάνατο οίκο. Ακριβώς όπως η Chanel δημιούργησε τη σύγχρονη μόδα, ο Lagerfeld με τη σειρά του καθιέρωσε το προσχέδιο του σύγχρονου οίκου μόδας. Αυτή αναδιαμόρφωσε τα ρούχα που φορούσαν οι γυναίκες, εκείνος αναδιαμόρφωσε τη βιομηχανία που τα φτιάχνει. Αυτό το βιβλίο είναι μια μουσειακή λογοτεχνική έκθεση, μια επιμελημένη επιλογή από 100 εμβληματικά και χαρακτηριστικά σχέδια του οίκου Chanel, από το διαχρονικό Little Black Dress μέχρι το άψογα απλό tweed κοστούμι, το μπουκάλι αρώματος σε στυλ φαρμακείου, τα δίχρωμα παπούτσια, άφθονα σειρές από ψεύτικα μαργαριτάρια και πετράδια και την δερμάτινη καπιτονέ τσάντα, από τα επαναστατικά σχέδια της Mademoiselle έως τις απρόβλεπτες, ακόμα και ασεβείς, παραλλαγές του Karl Lagerfeld στα αρχικά σχέδια. Επιλεγμένο από τον δημοσιογράφο μόδας Alexander Fury, το Chanel: The Impossible Collection παρουσιάζει τις καλύτερες εικόνες από τους κορυφαίους editorial φωτογράφους, ειδικά μουσεία και ιδιωτικές συλλογές, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων φωτογραφιών αρχείου. Αυτός ο χειροποίητος τόμος της Ultimate Collection είναι η πεμπτουσία για τους λάτρεις της μόδας. 
Πωλείται σε πολυτελή κασετίνα και περιλαμβάνει δωρεάν λευκά γάντια και ενυπόγραφη τσάντα όπως σε κάθε αγορά της Ultimate Collection της Assouline. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Alexander Fury είναι δημοσιογράφος μόδας, συγγραφέας και κριτικός. Είναι Διευθυντής Μόδας του περιοδικού AnOther και Κριτικός για τους Financial Times. Από το 2016 έως το 2018 ήταν ο πρώτος επικεφαλής ανταποκριτής μόδας στο περιοδικό T: The New York Times Style Magazine και από το 2013 έως το 2016 ήταν συντάκτης μόδας των The Independent, i, και The Independent στις Κυριακάτικες εφημερίδες. Το 2018, ο Fury έλαβε την διάκριση του Επίτιμου Διδάκτορα Ανθρωπιστικών σπουδών από την Ακαδημία Τέχνης του Πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο. Τα προηγούμενα βιβλία του περιλαμβάνουν το Dior του Gianfranco Ferré (Assouline, 2018). Dior: Catwalk (Thames and Hudson, 2017); and Catwalking: Photographs by Chris Moore (Laurence King, 2017).

Χαρακτηριστικά: 232 σελίδες πάνω από 180 εικονογραφήσεις αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε Οκτώβριο 2019 W39.8xL47.6xD7.9cm 10.0 kg Χειροποίητη περιορισμένη έκδοση σε πολυτελή θήκη ISBN: 9781614288107 10,0 κιλά

1200
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ



close