Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE TUSCANY MARVEL - BEST SELLER

Assouline Tuscany Marvel - Best Seller

Η ιταλική περιοχή της Τοσκάνης είναι μια πανδαισία για όλες τις αισθήσεις. Μια δημιουργική θερμοκοιτίδα που καλλιέργησε την τέχνη και την αρχιτεκτονική για πολλές εποχές, συμπεριλαμβανομένης της ετρουσκικής, της ρωμαϊκής, της αναγέννησης και της σύγχρονης εποχής. Φθαρμένες εκκλησίες, σταθμοί των Grand Tours του 19ου αιώνα, στέκονται επιβλητικές στις πλατείες των πόλεων. Γραφικοί λόφοι από σιτάρι και πολύχρωμοι ελαιώνες, που εμπνέουν την αυθεντική κουζίνα της Τοσκάνης, είναι διακοσμημένοι με βίλες που χτίστηκαν από την αριστοκρατική οικογένεια των Μεδίκων. Το Τυρρηνικό πέλαγος βρέχει τις ακτές της, κατακλύζοντας την Elba, το νησί όπου εξορίστηκε ο αυτοκράτορας Ναπολέοντας. Γραφικά χωριά, ιστορικές περιοχές και πολυσύχναστες πόλεις βρίσκονται διάσπαρτα στο τοπίο της, το οποίο είναι τόσο διαφορετικό σχεδόν όσο και οι ίδιες οι κοινότητες. Από τις ετήσιες ιστορικές ιπποδρομίες στην Piazza del Campo και την αιωνόβια παράδοση της οινοποίησης της περιοχής Chianti, μέχρι την πόλη της Πίζας, μια αρχαία Ναυτική Δημοκρατία γνωστή για το νεανικό πνεύμα της Scuola Normale Superiore και του κεκλιμένου Πύργου της, η Τοσκάνη είναι ένας ονειρεμένος τόπος , όπου χιλιάδες έρχονται για να αναβιώσουν την ιστορία της και να θαυμάσουν την ομορφιά της. Στον κόσμο της μόδας, οι Ferragamo, Gucci και Pucci, όλοι έχουν δεσμούς με τη Φλωρεντία και την ατελείωτη έμπνευσή της. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά καθορίζει την Τοσκάνη είναι η διαχρονικότητά της. Τα αριστουργήματα των περασμένων αιώνων εξακολουθούν να προσελκύουν τεράστια πλήθη. Ο θόλος του Brunelleschi στη Φλωρεντία προκαλεί πάντα δέος στους επισκέπτες. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Cesare Cunaccia είναι συγγραφέας, λέκτορας, επιμελητής και δημοσιογράφος. Διετέλεσε γενικός συντάκτης των Vogue Italia και L'Uomo Vogue καθώς και σύμβουλος αντικών για το Architectural Digest Italy. Έχει επίσης συνεισφέρει στα τμήματα του Architectural Digest στη Γερμανία, την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς και στα Connaissance des Arts, Opera Magazine και L'Oeil. Ο Cunaccia έχει εκδώσει μια ποικιλία βιβλίων, ιδιαίτερα για την ιταλική καλλιτεχνική κληρονομιά, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες. Είναι επίσης ο συγγραφέας του best seller Capri Dolce Vita (2019).

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 W25,4xL33xD3.81cm 2.72kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649800015

105
Εκτός αποθέματος

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close