Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE MOON PARADISE

Assouline Moon Paradise

Για αιώνες το φεγγάρι ήταν συνώνυμο με το μυστήριο, κάτι άγνωστο, αλλά με τα χρόνια, η ανθρωπότητα μελέτησε αυτόν τον λαμπρό δορυφόρο και κατάφερε ακόμη και να επιχειρήσει εκεί. Το μυστήριο έγινε ανακάλυψη, που στη συνέχεια έγινε πιθανότητα. Το φεγγάρι της Γης είναι μια παγκόσμια σταθερά για κάθε άνθρωπο, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, ένα σπάνιο ενοποιητικό φαινόμενο που υπερνικά τις γλώσσες, τις ηπείρους και τα πεδία σπουδών. Ίσως όμως, συνηθέστερα, είναι πηγή έμπνευσης. Η επιρροή του φεγγαριού δεν περιορίζεται στην επιστημονική έρευνα, αλλά μπορεί να βρεθεί στη μόδα, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τον κινηματογράφο. Μια εκπληκτική επιμέλεια εικόνων που περιστρέφονται γύρω από το φεγγάρι, από τη μόδα μέχρι το διαστημικό ταξίδι, παρουσιάζεται μαζί με ένα κείμενο, από τη δημοσιογράφο για διαστημικά θέματα και τηλεοπτική παρουσιάστρια Sarah Cruddas, που εξετάζει το φεγγάρι ως επιστημονικό και πολιτιστικό σύμβολο. Το φεγγάρι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φυσικός δορυφόρος, είναι ένας φάρος ελπίδας, ένα ανώτατο επίπεδο για το οποίο πρέπει να αγωνίζεσαι. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Η Sarah Cruddas είναι δημοσιογράφος σε θέματα του διαστήματος, διεθνής τηλεοπτική παρουσιάστρια και βραβευμένη συγγραφέας. Έχει ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην αστροφυσική και είναι global thought leader στον αναπτυσσόμενο εμπορικό τομέα του διαστήματος. Στην τηλεόραση η Sarah είναι ένας από τους παρουσιαστές του Contact στο Discovery Channel και στο Science Channel. Η εκπομπή μεταδίδεται στις ΗΠΑ και διεθνώς. Είναι επίσης ηγετική φωνή του διαστήματος σε διάφορες άλλες τηλεοπτικές εκπομπές τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ, εμφανιζόμενη τακτικά στο Sky, το BBC, το CNN και το Channel 4 News.

Χαρακτηριστικά: 294 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 W24,7xL33xD3.7cm 2.3kg Μεταξωτό μεταλλικό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649800770

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close