Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE BIG BOOK OF CHIC

Assouline The Big Book of Chic

Πληρώστε με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των ευρώ

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος, εντυπωσιακός interior designer Miles Redd, είναι γνωστός για το ιδιαίτερο στύλ του φιλόξενου glamour. Η μοναδική του αισθητική, χαρακτηρίζεται από παιχνιδιάρικες μίξεις υψηλού και χαμηλού, εμπλουτισμένες με εκκεντρικά χρώματα και μοντέρνες πινελιές. Αντλώντας από παντού εμπνεύσεις, από τις φωτογραφίες μόδας του Richard Avedon έως τις εικονογραφήσεις του Rene Gruau, ο Redd έχει δημιουργήσει εσωτερικούς χώρους για μια μεγάλη γκάμα project. Η προσέγγισή του Trademark του στο σχεδιασμό έχει δώσει ζωή σε χώρους, ενσταλάζοντάς τους τόλμη, φαντασία και κομψότητα. Αυτός ο πλούσιος εικονογραφημένος τόμος θα αποτελέσει έμπνευση για όποιον ενδιαφέρεται για το ζωηρό, εκλεκτό design. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Miles Redd ξεκίνησε την καριέρα του στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων μετά την αποφοίτησή του από το NYU, τελειοποιώντας τις δεξιότητές του με τον έμπορο φωτιστικών αντίκες John Rosselli και τον διακοσμητή Bunny Williams. Το 1998 δημιούργησε τη δική του εταιρεία σχεδιασμού στο NoHo της Νέας Υόρκης και είναι ο δημιουργικός διευθυντής της Oscar de la Renta Home από το 2003. Το Big Book of Chic δίνει μια ματιά στην έμπνευση που τροφοδοτεί τον Redd και εστιάζει στην ευχαρίστηση του να ζεις τη ζωή με όμορφο τρόπο. Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα έργων, από το αρχοντικό και το παραθαλάσσιο σπίτι του Redd μέχρι project του στο Houston, την Atlanta, το Millbrook και το Locust Valley.

Χαρακτηριστικά: 300 σελίδες Πάνω από 150 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012 W25.2xL33.2xD4.19cm 2.7kg Σκληρό εξώφυλλο με επένδυση ISBN: 9781614280613

105
Εκτός αποθέματος

Πληρώστε με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των ευρώ



close