Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE MILAN CHIC - NEW ARRIVAL

Assouline Milan Chic - New Arrival

Στη Βόρεια Ιταλία, αναδύεται ένας μοναδικός ορίζοντας, που συνδυάζει την αισθητική της ιστορίας και της παράδοσης με τις καινοτομίες του μοντερνισμού. Το Μιλάνο αποκαλύπτεται μέσα από το Κάθετο Δάσος του Stefano Boeri, το Fondazione Prada του Rem Koolhaas, τον επιβλητικό καθεδρικό ναό και τον μεγάλο τρούλο από σίδερο και γυαλί της Galleria Vittorio Emanuele II. Όμως η αληθινή ουσία της μητρόπολης κρύβεται πίσω από τις προσόψεις των εντυπωσιακών κτιρίων. Στο Μιλάνο απαιτείται ένας τοπικός οδηγός ώστε οι επισκέπτες να μπορέσουν να κατανοήσουν όλα τα μυστικά και τους θησαυρούς του, είτε πρόκειται για τις δημιουργίες interior design που παρουσιάζονται σε πολλές εκθέσεις, είτε για το αριστούργημα του Leonardo da Vinci, ο Μυστικός Δείπνος, που στεγάζεται στη Santa Maria delle Grazie και ο συγγραφέας Massimo Nava μαζί με τον φωτογράφο Oberto Gili είναι στην ευχάριστη θέση να αναλάβουν τον ρόλο του περιηγητή. Η μεγαλοπρέπεια του Μιλάνου είναι η αντανάκλαση των κατοίκων του: σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες και chef που προσδίδουν το δίκο τους στυλ στην πόλη. Στο Milan Chic, οι αναγνώστες οδηγούνται σε μια περιήγηση στα σπίτια περιζήτητων σχεδιαστών, στα στούντιο προικισμένων καλλιτεχνών και στα γραφεία διακεκριμένων αρχιτεκτόνων. Αυτό το βιβλίο της Assouline απεικονίζει τη γοητεία αυτού του κομψού, βιομηχανικού και πολιτιστικού κέντρου. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Γεννημένος στο Μιλάνο, ο Massimo Nava μυήθηκε στη δημοσιογραφία σε νεαρή ηλικία, εντάχθηκε στο συντακτικό επιτελείο της Avvenire όταν ήταν δεκαεννέα ετών. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου με πτυχίο στη λογοτεχνία και τη φιλοσοφία, ο Nava κέρδισε στη συνέχεια μια θέση στην Corriere della Sera, την κορυφαία εθνική καθημερινή εφημερίδα της Ιταλίας. Τις επόμενες δεκαετίες, κάλυψε πολυάριθμα, αξιόλογα γεγονότα σε όλο τον κόσμο, εργάστηκε ως ανταποκριτής στο Παρίσι και έγραψε πολλά βιβλία και μυθιστορήματα. Ο Nava είναι επί του παρόντος αρθρογράφος στην Corriere della Sera. 

Ο Oberto Gili άρχισε να φωτογραφίζει σε νεαρή ηλικία, αλλά η επιθυμία να γίνει φωτογράφος, γεννήθηκε όταν είδε την ταινία Blow-Up του Michelangelo Antonioni. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, μετακόμισε στο Λονδίνο για να εργαστεί ως βοηθός του φωτογράφου Michael Joseph, έπειτα μετακόμισε στο Μιλάνο για να εργαστεί στις εκδόσεις L’Esperto. Έκτοτε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο φωτογραφίζοντας. Ο Gili έχει εργαστεί για το Condé Nast, το New York Magazine και το The Washington Post Magazine.

Χαρακτηριστικά: 296 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Mάιο του 2022 4.8x33x3.7cm 2,8 kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649801111

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close