Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE FOUR SEASONS

Assouline Four Seasons

Κάθε προορισμός Four Seasons είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και όλες οι ιδιοκτησίες εστερνίζονται την ίδια φιλοσοφία, ότι η εξαιρετική προσωπική εξυπηρέτηση και το savoir faire μπορούν με μια και μόνο διαμονή να αλλάξουν τη ζωή του επισκέπτη. Ο διευθυντής του spa, ο executive σεφ, ο αστρονόμος, ο θυρωρός, ο σομελιέ, ο ανθοπώλης και τα μύρια άλλα μέλη της ομάδας που εργάζονται στα παρασκήνια, συνθέτουν την πραγματική ταυτότητα του Four Seasons, αφιερώνοντας χρόνο για να συνδεθούν με τους καλεσμένους και να μετατρέπουν τα όνειρα σε πραγματικότητα κάθε μέρα. Οι εντυπωσιακοί πίνακες του καλλιτέχνη Ignasi Monreal αιχμαλωτίζουν αυτούς τους ανθρώπους και τις βασικές λεπτομέρειες που καθιστούν τέλεια την αποστολή τους και τοποθετούν τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα Four Seasons σε μια αποκλειστική κατηγορία. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Η Pilar Guzman διορίστηκε αρχισυντάκτρια του Conde Nast Traveler τον Αύγουστο του 2013, επιβλέποντας την έντυπη και την ψηφιακή έκδοση της εμβληματικής μάρκας. Μόλις ένα χρόνο μετά, ανακηρύχθηκε Editor of the Year από την Advertising Age. Προηγουμένως, η Guzman διετέλεσε αντιπρόεδρος και αρχισυντάκτης του Martha Stewart Living. Υπό τη διεύθυνση της, η έκδοση κέρδισε ένα Εθνικό Βραβείο Περιοδικού για τη Γενική Αριστεία. Από το 2005 έως το 2009, η Guzman εργάστηκε για την Conde Nast ως ιδρυτικός αρχισυντάκτης του Cookie. Ξεκίνησε την καριέρα της στη δημοσιογραφία γράφοντας ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ιταλία και το Βιετνάμ. 
Ο Ignasi Monreal είναι ένας πολυεπιστημονικός καλλιτέχνης που γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και εδρεύει στο Λονδίνο. Εργάζεται σε διάφορα μέσα όπως ζωγραφική, σχέδιο, δημιουργική σκηνοθεσία και κινηματογράφο. Πιο πρόσφατα, δημιούργησε την καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 της Gucci, την πρώτη του είδους της που ζωγραφίστηκε πλήρως ψηφιακά, για την οποία επιλέχθηκε για το βραβείο Beazley Designs of the Year. Στη μουσική σκηνή, ο Monreal έχει σκηνοθετήσει ένα μουσικό βίντεο για την Ισπανίδα καλλιτέχνιδα φλαμένκο Rosalia και έχει συνεργαστεί με τους FKA twigs και την Christine & the Queens.

Χαρακτηριστικά: 212 σελίδες 115 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018 24.89x32.99x3.2cm 1,95kg Σκληρό εξώφυλλο με επένδυση ISBN: 9781614287117

129
Εκτός αποθέματος

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 43 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 43 ευρώ



close