Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE TRAVEL BY DESIGN - BEST SELLER

Assouline Travel by Design - Best Seller

Το Travel by Design είναι ένας εμπνευσμένος οδηγός για τη δύναμη του ταξιδιού να διαμορφώσει και να επεκτείνει τον κόσμο μας. Προβάλλοντας ταξιδιωτικές φωτογραφίες κορυφαίων αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών της Αμερικής, με εικόνες από περισσότερες από 100 τοποθεσίες σε 60 χώρες, από εξωτικούς προορισμούς και παγκόσμιες πόλεις μέχρι ταξίδια περιπέτειας και αποδράσεις παντός τύπου, το Travel by Design αναδεικνύει την ομορφιά και τη σημασία του ταξιδιού. Περισσότερες από 350 φωτογραφίες ταξιδεύουν τους αναγνώστες σε μια παγκόσμια περιήγηση σε αστικά τοπία, αρχαίους πολιτισμούς, πολυτελή θέρετρα και εκπληκτικά φυσικά θαύματα, όλα μέσα από την απαιτητική και καλλιτεχνική ματιά των κορυφαίων, σύγχρονων, δημιουργικών ταλέντων. Οι εικόνες είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσουν όνειρα απόδρασης και οι 40 σελίδες προνομιακών πληροφοριών, από αγαπημένα ξενοδοχεία και εστιατόρια μέχρι μυστικά σημεία αγορών και μνημεία που πρέπει να δείτε, θα κάνουν εύκολο τον προγραμματισμό των μελλοντικών σας ταξιδιών. Ένας εμπνευσμένος και ενημερωτικός τόμος που υπογραμμίζει την υπεροχή του εξαιρετικού design και τη σημασία του για κάθε πολιτισμό. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Το Design Leadership Network είναι ένας οργανισμός με πάνω από 500 διευθυντές εταιρειών σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής, μέσων μαζικής ενημέρωσης και κατασκευής προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, που χαρακτηρίζεται από τη δέσμευσή τους για επαγγελματική ανάπτυξη, θετική ηγεσία, καθοδήγηση και συνεισφορά σε δημιουργικές κοινότητες. 
Ο ιδρυτής του Design Leadership Network, Peter Sallick είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Waterworks. 
Ο αρχισυντάκτης Michael Boodro είναι δημοσιογράφος στον τομέα του design και έχει υπηρετήσει ως αρχισυντάκτης του Elle Decor, Culture and Travel, Martha Stewart Living and Garden Design.

Χαρακτηριστικά: 280 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 28x33x3.5cm 2,9kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614289258

105
Εκτός αποθέματος

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close