Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE VILLEGGIATURA: ITALIAN SUMMER VACATION - NEW ARRIVAL

Assouline Villeggiatura: Italian Summer Vacation - New Arrival

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Όλοι ονειρεύονται να ζήσουν τη La Dolce Vita: νόστιμη κουζίνα, τοπία που κόβουν την ανάσα, θρυλικά σκηνικά και πολιτιστικούς θησαυρούς. Μια εξερεύνηση σε έναν προορισμό στην πιο αγνή του μορφή, ένας τρόπος ζωής που περιβάλλεται τέλεια από τις ιταλικές ιδιοκτησίες της Belmond, της θρυλικής αλυσίδας Luxury Hotels, όπου ο χρόνος που αφιερώνει χαλαρά ο επισκέπτης για την κατανόηση των τοπικών ρυθμών, είναι υψίστης σημασίας. Είτε ονειροπολώντας στη μαγευτική θέα της ιταλικής Ριβιέρας, είτε περιπλανώμενοι στους ατελείωτους κυματοειδής λόφους της Τοσκάνης, αυτή είναι ακριβώς η ιταλική έννοια της λέξης Villeggiatura - ένας όρος που ορίζεται ως παρατεταμένη διαμονή σε ένα μόνο μέρος. Μια έννοια στην καρδιά της εμπειρίας των ξενοδοχείων Belmond, με βαθύτερο νόημα, ενσωματώνει την ικανότητα να αισθάνεσαι ότι ανήκεις σε μια ξένη πόλη, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει ψυχική και σωματική αναγέννηση. Ταξίδι στα Belmond των πιο αγαπημένων ιταλικών προορισμών, από το Πορτοφίνο στη Φλωρεντία, από τη Βενετία στην Ταορμίνα, με το Villeggiatura: Italian Summer Vacation. Σχεδιάστε για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν σε εξαιρετικά ξενοδοχεία - Cipriani, Splendido, Splendido Mare, Villa San Michele, Castello di Casole, Caruso, Grand Hotel Timeo και Villa Sant'Andrea. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Cesare Cunaccia είναι συγγραφέας, λέκτορας, επιμελητής και δημοσιογράφος. Διετέλεσε γενικός συντάκτης των Vogue Italia και L'Uomo Vogue και σύμβουλος αντικέρ για το Architectural Digest Italy. Έχει επίσης συνεισφέρει στα τμήματα του Architectural Digest στη Γερμανία, την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς και στα Connaissance des Arts, στο περιοδικό Opera και στο L'Oeil. Ο Cunaccia έχει εκδώσει μια ποικιλία βιβλίων, ιδιαίτερα για την ιταλική καλλιτεχνική κληρονομιά, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες. Είναι επίσης ο συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των τίτλων Capri Dolce Vita (2019) και Tuscany Marvel (2021).

Χαρακτηριστικά: 280 σελίδες 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2022 W.24.8xL.33xD.3.5cm 2,7 kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649801227

105
Εκτός αποθέματος
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close