Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE COSTA SMERALDA - NEW ARRIVAL

Assouline Costa Smeralda - New Arrival

Σε τέλεια αρμονία με τη φύση, η Costa Smeralda αναδύθηκε από την ακατοίκητη και ανέγγιχτη περιοχή στο βορειοανατολικό άκρο της Σαρδηνίας. Ανακαλύπτοντας τις απεριόριστες δυνατότητες της περιοχής, ο πρίγκιπας Αγά Χαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ξεκινούν να εργαστούν για την ανάπτυξη και τη μετατροπή της Costa Smeralda σε ένα exclusive και luxury προορισμό. Οι VIP καλεσμένοι, όπως η Marisa Berenson, ο Roberto και η Eva Cavalli, η Naomi Campbell, ξελογιασμένοι από τότε, παρασυρμένοι από τις μυρωδιές του αρκεύθου αναμεμειγμένες με την αλμύρα της Μεσογείου. Η φυσική αφθονία της περιοχής συνδυάζεται άψογα με ένα πρωτότυπο αρχιτεκτονικό στυλ που κάνει την Costa Smeralda έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό. Η Consorzio Costa Smeralda ιδρύθηκε στις 14 Μαρτίου 1962, κατόπιν εντολής του πρίγκιπα Karim Aga Khan, με στόχο τον σχεδιασμό και την εξισορρόπηση της αστικής και οικιστικής ανάπτυξης εντός των εδαφικών ορίων της Costa Smeralda. Με έδρα την καρδιά του χωριού Porto Cervo, το Consorzio ενισχύει τον τουριστικό προορισμό τα τελευταία εξήντα χρόνια, παρακολουθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική προστασία της επικράτειας. Η Smeralda Holding, το μεγαλύτερο μέλος του Consorzio Costa Smeralda, έχει τη σχετική πλειοψηφία και την ιδιοκτησία των πιο σημαντικών ξενοδοχείων (Hotel Cervo, Hotel Pitrizza, Hotel Romazzino, Hotel Cala di Volpe), γη, εστιατόρια, καταστήματα στην Costa Smeralda. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Cesare Cunaccia είναι συγγραφέας, λέκτορας, επιμελητής και δημοσιογράφος. Διετέλεσε γενικός συντάκτης των Vogue Italia και L'Uomo Vogue και σύμβουλος αντικέρ για το Architectural Digest Italy. Έχει επίσης συνεισφέρει στα τμήματα του Architectural Digest στη Γερμανία, την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς και στα Connaissance des Arts, στο περιοδικό Opera και στο L'Oeil. Ο Cunaccia έχει εκδώσει μια ποικιλία βιβλίων, ιδιαίτερα για την ιταλική καλλιτεχνική κληρονομιά, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες. Είναι επίσης ο συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των τίτλων Capri Dolce Vita (2019) και Tuscany Marvel (2021).

Χαρακτηριστικά: 288 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2022 W.24.7xL.33xD.3.5cm 2,99 kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649801005

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close