Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE CARTAGENA GRACE - NEW ARRIVAL

Assouline Cartagena Grace - New Arrival

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Η αποικιακή λαμπρότητα, η ψυχή της Καραϊβικής και η ακλόνητη περηφάνια, χαρακτηρίζουν την Καρταχένα το πανέμορφο ψαροχώρι στην ακτή της Καραϊβικής της Κολομβίας με το εντελώς δικό της πνεύμα. Αυτός ο κολομβιανός θησαυρός μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά που δεν πρέπει να χάσετε, όπως το παστέλ Teatro Adolfo Mejia, ο περίφημος Πύργος του Ρολογιού και η εκκλησία του San Pedro Claver, που χτίστηκε αρχικά από Ισπανούς Ιησουίτες το 1600. Η περιτειχισμένη Παλιά Πόλη, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, είναι γεμάτη από πλακόστρωτα σοκάκια, μπουκαμβίλιες και πορτοκαλοκίτρινες προσόψεις. Ωστόσο, το αληθινό πνεύμα της πόλης βρίσκεται στις ήσυχες καθημερινές στιγμές. Ζήστε τις γραφικές σκηνές και τα εξαιρετικά πανοράματα που κάνουν την Καρταχένα ένα θησαυροφυλάκιο θαυμάτων. Μια γιορτινή πόλη, η Καρταχένα φιλοξενεί συχνά εντυπωσιακούς γάμους και αξέχαστα πάρτι. Το ζωντανό ύφος και η εκπληκτική αρχιτεκτονική της πόλης αποτυπώνονται στο Cartagena Grace, αποκαλύπτοντας ένα πλούσιο πορτρέτο αυτού του μοναδικού προορισμού. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 

Η Lauren Santo Domingo είναι επιχειρηματίας, συντάκτης και συνιδρυτής του Moda Operandi. Μια εξέχουσα φυσιογνωμία στην κοινωνική σκηνή της Νέας Υόρκης, η Lauren έχει γίνει λάτρης του στυλ στον κόσμο της μόδας. Η αγάπη της για την Καρταχένα ξεκίνησε με το πρώτο της ταξίδι το 1998 και είναι πιο δυνατή από ποτέ δύο δεκαετίες αργότερα χάρη στον Κολομβιανό σύζυγό της. Πλέον και η ίδια πολίτης, μοιράζεται το πάθος της για τη χώρα με τα παιδιά της. 

Creative ambassador της Κολομβίας, η Johanna Ortiz αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Τέχνης του Fort Lauderdale με άριστα πριν επιστρέψει στην Κολομβία για να ξεκινήσει την ομώνυμη εταιρεία ραπτικής της το 2001. Η εθνική της υπερηφάνεια απεικονίζεται στην υψηλή προτεραιότητα που θέτει η εταιρία της στη συνεργασία με κοινότητες ιθαγενών και γυναίκες της Κολομβίας. Η Ortiz ζει με τον σύζυγό της και τους τρεις γιους της στην Κολομβία.

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2022 W.25xL.33,2xD.3.5cm 2,9 kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649801210

105
Ποσότητα:
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close