Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE IMPOSSIBLE COLLECTION OF CARS - BEST SELLER

Assouline The Impossible Collection of Cars - Best Seller

Είναι όνειρο πολλών να αποκτήσουν τα πιο όμορφα σχεδιασμένα αυτοκίνητα στον κόσμο, αλλά τις περισσότερες φορές μόνο λίγοι συλλέκτες το καταφέρνουν. Τώρα, η Impossible Collection of Cars κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, παρουσιάζοντας τα εκατό πιο εξαιρετικά αυτοκίνητα του εικοστού αιώνα στον τρίτο τόμο της σειράς Impossible Collection της Assouline. Κάθε πολυτελές αυτοκίνητο - από το Blitzen Benz του 1909 έως μια McLaren F1 του 1996 - επιλέχθηκε για την επαναστατική μηχανική του, τις υπέροχες γραμμές και την ικανότητά του να κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν. Ο εξαιρετικός αυτός τόμος, περιλαμβάνει αυτοκίνητα που ανήκουν σε διασημότητες όπως η Marlene Dietrich, ο Ralph Lauren, η Greta Garbo, ο Pablo Picasso και ο Elvis Presley. Το Impossible Collection of Cars παρουσιάζεται σε βαμβακερό χαρτί σε πολυτελή κασετίνα από καουτσούκ με μεταλλική πλάκα. 

Περιλαμβάνει δωρεάν λευκά γάντια και ενυπόγραφη τσάντα όπως σε κάθε αγορά της Ultimate Collection της Assouline. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Dan Neil είναι αρθρογράφος αυτοκινήτων για τη Wall Street Journal, βραβευμένος με Πούλιτζερ. Ο Neil φιλοξενεί μια νέα μηνιαία, αποκλειστική διαδικτυακή εκπομπή για το FOXSports.com στο MSN: Το "Wheels Up" είναι μια εκλεπτυσμένη, πλούσια ματιά στα αυτοκίνητα του κόσμου, από πολυτελή και αθλητικά υψηλών προδιαγραφών μέχρι εκείναπου είναι διαθέσιμα στα καταστήματα. Επίσης, πρόσφατα, ο Neil συνεργάστηκε με τον Adam Corolla στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή του Speed Channel για τους απόλυτους λάτρεις του αυτοκινήτου απανταχού "The Car Show". Έχει επίσης εργαστεί για τους Los Angeles Times, AutoWeek και Car and Driver.

Χαρακτηριστικά: 170 σελίδες Πάνω από 100 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011 W.39xL.47xD.7cm 9 kg Μαύρη κασετίνα καουτσούκ με μεταλλική πλάκα ISBN: 9781614288916 170 pages Over 100 illustrations English language Released in November 2011 W.39xL.47xD.7cm 9 kg Black Rubber Clamshell Box with Metal Plate ISBN: 9781614288916

1200
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ



close