Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE ICONIC: ART, DESIGN, ADVERTISING, AND THE AUTOMOBILE

Assouline Iconic: Art, Design, Advertising, and the Automobile

Ένα Ford GT με προσαρμοσμένη βαφή Gulf Oil, μια Aston Martin DB5, το Reynard Formula Ford του Jacques Villeneuve, το Jaguar E-Types, το Mercedes-Benz 300 SL και μια Porsche 918m του 2015. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα αυτοκίνητα που εκτίθενται στο εντυπωσιακό μουσείο του Miles S. Nadal Dare to Dream Automotive και μόνο ένα μέρος της αξιοσημείωτης συνολικής συλλογής του Miles ο οποίος απέκτησε μερικά από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα του περασμένου αιώνα. Είναι προσεκτικά επιμελημένα για τη σημασία, το statement και, κυρίως, για την εμβληματικότητά τους. Κάθε όχημα συνοδεύεται από μια έγκυρη ιστορία από τον βραβευμένο συγγραφέα Ken Gross, με φωτογραφίες του καταξιωμένου φωτογράφου Michael Furman. Κάθε αυτοκίνητο ζωντανεύει σε σημείο που οι αναγνώστες νιώθουν πώς περπατούν μέσα στο μουσείο. Το Iconic: Art, Design, Advertising, and the Automobile δεν περιλαμβάνει μόνο τη συλλογή του Miles, αλλά διερευνά επίσης τι σημαίνει πραγματικά να είσαι icon. Συνεντεύξεις με διάσημες προσωπικότητες του αυτοκινήτου όπως ο Bruce Meyer, ο Jay Leno, ο Mark Trostle και ο Chris Bangle, εξερευνούν τι κάνει ένα αυτοκίνητο "εμβληματικό" χθες, σήμερα και αύριο. Με ένα δοκίμιο για την εμβληματική διαφήμιση από τον ιδιοφυή του μάρκετινγκ Τσακ Πόρτερ, αυτό το βιβλίο διερευνά τη σχέση μεταξύ του αυτοκινήτου και του κόσμου της διαφήμισης και εξετάζει πώς αυτός ο κόσμος διαμορφώνει την αντίληψη του κοινού για το αυτοκίνητο ως αντικείμενο επιθυμίας. Από τα supercars μέχρι τη Ferrari, από τη Ford στην Porsche και τα τελευταία ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτό το βιβλίο καλύπτει κάθε μάρκα, εποχή και γεγονός που είναι σημαντικό για τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, εξετάζει τι αντηχεί στο κοινό, τι χρειάζεται για να γίνεις κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο ή κάτι περισσότερο από το άτομο πίσω από το τιμόνι και τέλος τι χρειάζεται για να γίνεις «εμβληματικός». 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ως αξιότιμος διεθνής επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, επιχειρηματίας και λάτρης της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Miles S. Nadal έχει δημιουργήσει μια παγκοσμίου φήμης συλλογή κλασικών αυτοκινήτων και μουσείο αυτοκινήτων. Η συλλογή του περιλαμβάνει μια ευρεία επιλογή από 130 κλασικά, μοντέρνα, εμβληματικά και μοναδικά οχήματα, καθώς και 30 μοναδικές μοτοσυκλέτες, που καλύπτουν πολλές διαφορετικές εποχές και μάρκες. Η παγκόσμιας κλάσης συλλογή του, που στεγάζεται στο Μουσείο Αυτοκινήτου Dare to Dream, κυμαίνεται από ένα Baker Electric του 1913, μια Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, μια BMW i8 και σχεδόν όλα τα μεγάλα υπεραυτοκίνητα. Ο Μάιλς φημίζεται επίσης για τις πολλές φιλανθρωπικές του πρωτοβουλίες και τις επιχειρηματικές του επιτυχίες. 

Ο Ken Gross είναι πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Petersen Automotive Museum στο Λος Άντζελες και κριτής στο Pebble Beach Concours d'Elegance για 28 χρόνια. Υπήρξε ένας κριτικά σεβαστός προσκεκλημένος επιμελητής για εκθέσεις αυτοκινήτων σε μουσεία καλών τεχνών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις του, είναι αποδέκτης του Automotive Hall of Fame Distinguished Service Citation, του Ken Purdy Award, του Dean Bachelor Award, του Lorin Tryon Award και του Lee Iacocca Award. Ο Ken ζει στη Βιρτζίνια με τη σύζυγό του, Trish Serratore. Είναι επίσης ο συγγραφέας του Vintage Cars, που κυκλοφορεί από την Assouline.

Χαρακτηριστικά: 342 σελίδες Πάνω από 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Σπτέμβριο του 2022 W.25xL.33xD.0.91cm 2.8kg Ντυμένο σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614281948

125
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 42 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 42 ευρώ



close