Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE RACE OF GENTLEMEN - NEW ARRIVAL

Assouline The Race of Gentlemen - New Arrival

Αγαπημένος από μια ομάδα δαιμόνων της ταχύτητας που σπάνε τους κανόνες, στολισμένοι με δερμάτινα γυαλιά πιλότου και μακριά γένια, ο Race of Gentlemen, ή «TROG» όπως λέγεται χαϊδευτικά, είναι μια ετήσια γιορτή της αμερικανικής hot rod κουλτούρας . Πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στις αμμώδεις παραλίες του Wildwood του New Jersey, όπου ανταγωνιστές και ένθερμοι υποστηρικτές συγκεντρώνονται στο όνομα της ταχύτητας. Τα vintage αυτοκίνητα, οι μοτοσυκλέτες και άλλα οχήματα που έχουν αποσυρθεί, αγωνίζονται περισσότερο για τη συντροφικότητα παρά για τον ανταγωνισμό, απαθανατίζοντας τα καλύτερα μιας περασμένης εποχής. Με πρόλογο του καλλιτέχνη Robert Williams, εισαγωγή από τον Chris Nelson και σχολιασμό από τον ίδιο τον ιδρυτή του αγώνα, Mel Stultz, το The Race of Gentlemen μεταφέρει τους αναγνώστες στην παραλία για μια πρώτη θέση στη δράση. 

«Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, έως ότου η συγκίνηση της ταχύτητας υπερνικήσει τον φόβο του θανάτου». 
Hunter S. Thompson 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Robert Williams είναι Αμερικανός ζωγράφος, σκιτσογράφος και ιδρυτής του περιοδικού Juxtapoz Art + Culture. Ο Williams ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που παρήγαγαν το Zap Comix, μαζί με άλλους underground σκιτσογράφους, όπως ο Robert Crumb, ο S. Clay Wilson και ο Gilbert Shelton. Ο συνδυασμός της κουλτούρας του αυτοκινήτου στην Καλιφόρνια, της κινηματογραφικής αποκάλυψης και του φιλμ νουάρ, βοήθησε στη δημιουργία ενός νέου είδους ψυχεδελικών εικόνων. Γνωστοί συλλέκτες της τέχνης του είναι οι Nicolas Cage, Leonardo DiCaprio, Artie Shaw, Debbie Harry, Anthony Kiedis, Von Dutch, Stanislav Szukalski, Ed Ruscha και Timothy Leary. Αυτή τη στιγμή ζει στην κοιλάδα San Fernando στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του, Suzanne, η οποία είναι επίσης επαγγελματίας καλλιτέχνης.

Χαρακτηριστικά: 296 σελίδες 150 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Σπτέμβριο του 2022 W.25xL.33xD.3,5cm 2.8kg Τεχνόδερμα χειροποίητο σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649800459

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close