Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE LOUIS VUITTON: TROPHY TRUNKS

Assouline Louis Vuitton: Trophy Trunks

Η νίκη ταξιδεύει με τον Louis Vuitton: για πάνω από τρεις δεκαετίες, ο Οίκος είναι συνώνυμο με την απαράμιλλη αθλητική υπεροχή, δημιουργώντας προσαρμοσμένες θήκες για μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα τρόπαια στον κόσμο. Συνεχίζοντας για 160 χρόνια τη σχέση του με θρύλους όλων των επιπέδων —βασιλικά μέλη, συγγραφείς, εξερευνητές και ηθοποιούς— αυτές οι θήκες φιλοξενούν βραβεία για τους νικητές των απόλυτων εμβληματικών διεθνών αθλητικών γεγονότων. Η κληρονομιά του Louis Vuitton είναι μια μοναδική ιστορία θρυλικών επιτευγμάτων και δεξιοτήτων, μια κληρονομιά που μοιράζεται με τους master του αθλητισμού – ιστιοπλόους, παίκτες, τενίστες , αστέρια του ποδοσφαίρου, ήρωες του ράγκμπι και το Hall of Famers του μπάσκετ, οι οποίοι, όπως ο Vuitton, έχουν καθορίσει την τέχνη του να δημιουργείς ιστορία. Χειροποίητες, φτιαγμένες από έμπειρους τεχνίτες — μερικές φορές για περισσότερες από 400 εργατοώρες εργασίας — στο ατελιέ του Louis Vuitton στο Asnières της Γαλλίας, κάθε θήκη τροπαίου είναι μια εξαίσια απόδειξη της τέχνης της χειροτεχνίας και αντλεί έμπνευση από το ίδιο το άθλημα. Όπως οι θήκες για τους νικητές του French Open που διαθέτουν εσωτερικό από τερακότα που παραπέμπει στο πήλινο τερέν του Roland Garros, ενώ στο μπροστινό μέρος ένα "V" που θυμίζει τις γραμμές σε ένα γήπεδο τένις προσθέτει την τελευταία πινελιά. Το χαρακτηριστικό κάθε σχεδίου είναι να αγκαλιάζει το παρελθόν με το βλέμμα προς το μέλλον — για παράδειγμα η θήκη που έχει σχεδιαστεί για το τρόπαιο του πρωταθλήματος League of Legends, του πιο δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού για πολλούς παίκτες στον κόσμο, συνδυάζει το παραδοσιακό savoir faire με τα υπερσύγχρονα στοιχεία υψηλής τεχνολογίας και τονίζεται με πέντε εξαιρετικά ισχυρά LED. Κάθε φορά που ανοίγει μια θήκη τροπαίων Louis Vuitton, είναι ένα γεγονός που ξεπερνά τον χώρο και τον χρόνο. Πέρα από τις επευφημίες από τους θεατές που γεμίζουν τα γήπεδα, τα εκτυφλωτικά λαμπερά φώτα, τον ιδρώτα, τα δάκρυα, τα χαμόγελα, εκείνη τη στιγμή της νίκης το ρολόι σταματά και η προσμονή μεγαλώνει. Παρουσιασμένες σε δέρμα Louis Vuitton Epi ή καμβά Monogram, Damier Graphite ή κάτι εντελώς μοναδικό στο είδος του, όταν οι θήκες ανοίγουν, τα ασημένια και τα χρυσά αυτών των πολυπόθητων βραβείων αστράφτουν καθώς αποκαλύπτονται στους καλύτερους αθλητές που έχει γνωρίσει ποτέ η ιστορία. Τα Louis Vuitton Trophy Trunks αναδεικνύουν τον Οίκο ως αναπόσπαστο μέρος της στέψης των θρύλων, από τον Rafael Nadal που σημείωσε τον δέκατο τίτλο του French Open το 2017 μέχρι τη θριαμβευτική ήττα της Γαλλίας από την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018. Icons και ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους - Louis Vuitton και νικητές - συναντώνται σε έναν κοινό στόχο, τη διαχρονική γιορτή των προκλήσεων και του ανταγωνισμού, του αθλητισμού και της εκπλήρωσης. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Olivier Margot υπηρέτησε ως αρχισυντάκτης στο L'Équipe και στο L'Équipe Magazine για 25 χρόνια, διευθύνοντας τη μεγαλύτερη γαλλική εθνική αθλητική εφημερίδα και εβδομαδιαίο περιοδικό κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ρεκόρ κυκλοφορίας και κριτικής. Ο Margot είναι νικητής 23 εθνικών και διεθνών βραβείων δημοσιογραφίας από το βραβείο Antoine Blondin έως το Olympic Media Award και είναι επίσης συγγραφέας περισσότερων από 20 βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των Last Heroes: A Tribute to the Olympic Games (2004), Time of Legends (2017). ) και The Man Who Never Died (2020).

Χαρακτηριστικά: 222 σελίδες Πάνω από 125 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 W.30.7xL.38.8xD.3.9cm 5.7kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649801272 222 pages

160
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 53 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 53 ευρώ



close