Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE TURQUOISE COAST - BEST SELLER

Assouline Turquoise Coast - Best Seller

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites
Η Τουρκική Ριβιέρα, γνωστή ως Τυρκουάζ Ακτή, φιλοξενεί εκπληκτικά ορεινά τοπία, έναν πλούτο μυθολογίας και λαογραφίας και περισσότερα από εξακόσια μίλια αψεγάδιαστης ακτογραμμής κατά μήκος της ζεστής θάλασσας του Αιγαίου και της Μεσογείου. Με δύο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τα ερείπια του Μαυσωλείου του Μαύσωλου και του Ναού της Αρτέμιδος, αυτό το τμήμα της ακτής είναι ξεχωριστός προορισμός, τόσο που ο Μάρκος Αντόνιος, λέγεται ότι τον επέλεξε ως το πιο εντυπωσιακό γαμήλιο δώρο για την Κλεοπάτρα. Μέσα από τον φακό του Oliver Pilcher, αυτό το μπλε ταξίδι καλεί τους αναγνώστες που παθιάζονται με την περιπλάνηση, να σαλπάρουν και να απολαύσουν τις εκθαμβωτικές αποχρώσεις του ζαφειριού της ακτής με την ονειρική ζωή με γιοτ. Ανέκδοτα από τους λάτρεις της περιοχής όπως οι Mica Ertegun, Tommy Hilfiger, Chiara Ferragni και Mert Alas, οι οποίοι περνούσαν τα καλοκαίρια κάνοντας βαρκάδα σε αυτά τα περίφημα νερά. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Η Nevbahar Koc γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόσπορο της Κωνσταντινούπολης. Έζησε πολλά χρόνια στο Λος Άντζελες και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount με πτυχίο στις καλές τέχνες. Η αγάπη για τη μαγική πόλη της, ενέπνευσε το πρώτο της βιβλίο με την Assouline, Bosphorus Private. Τώρα στη δεύτερη συνεργασία της, για άλλη μια φορά μοιράζεται το πάθος της για τη χώρα της καθώς και για την τέχνη, το σχέδιο και τη φωτογραφία μέσα από ένα ταξίδι στις τουρκικές ακτές. 

Η Irem Kınay έχει συνεργαστεί σε πολλά βιβλία με την Assouline, συμπεριλαμβανομένων των The Grand Bazaar Istanbul, The Light of Istanbul, Sultans, Ottoman Chic και Bosphorus Private. Το πάθος της για τις τέχνες και τα βιβλία την ενέπνευσαν να λανσάρει την πρώτη μπουτίκ Assouline στην Κωνσταντινούπολη, η οποία έχει γίνει διάσημος προορισμός για μια μεγάλη γκάμα τίτλων καθώς και για ειδικά επιλεγμένα αξεσουάρ για εκλεπτυσμένες βιβλιοθήκες. 

Ο Oliver Pilcher είναι φωτογράφος στο Condé Nast Traveler για πάνω από δέκα χρόνια. Γεννημένος στη Σκωτία, ο Pilcher σπούδασε γλυπτική στο Edinburgh College of Art πριν ξεκινήσει μια φωτογραφική καριέρα στη Νέα Υόρκη. Οι μαγευτικές του εικόνες του έδωσαν τη δυνατότητα να φωτογραφίσει για μερικά από τα καλύτερα brand του κόσμου και τον οδήγησαν σε ατελείωτα απίστευτα ταξίδια. Ο Oliver μοιράζει αυτήν τη στιγμή τον χρόνο του μεταξύ Νέας Υόρκης και Κόστα Ρίκα με τη σύζυγό του, Άμπιγκεϊλ και τα τέσσερα παιδιά τους, Ανδαλουσία, Μπιάνκα, Κωνσταντίνα και Χέρμπι Πίλτσερ.

Χαρακτηριστικά: 288 σελίδες 345 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019 W.24.8xL.33xD.3.4cm 2.85kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614287773

105
Ποσότητα:
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Facebook Twitter Pinterest Google + Email Add to favorites


close