Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE VENETIAN CHIC

Assouline Venetian Chic

Η βενετσιάνα Francesca Bortolotto Possati, ειδήμων των τεχνών, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και ξενοδόχος, γνωρίζει καλά την περιπλοκότητα της Βενετίας. Το να την έχεις ως οδηγό σημαίνει να βιώνεις από πρώτο χέρι το πάθος της για την ιδιωτική πλευρά της μυθικής αυτής πόλης, της οποίας οι καθημερινοί επισκέπτες ξεπερνούν σε αριθμό τον πληθυσμό της. Μαζί της θα επισκεφτείτε στούντιο καλλιτεχνών, κομψούς Βενετούς φίλους και μυστικά παλατιών. Οπουδήποτε περιπλανηθεί κανείς, μια αίσθηση ιστορίας διαποτίζει τα κτίρια και τα τοπία, ανακαλώντας τους καλλιτέχνες της Αναγέννησης και τους κομψούς χωρούς μεταμφιέσεων των περασμένων αιώνων. Το απαιτητικό μάτι της φωτογράφου Robyn Lea καθιστά αυτό το βιβλίο μια αποκάλυψη της Βενετίας των ονείρων, που σίγουρα θα επιτρέψει στους αναγνώστες να δουν αυτόν τον εμβληματικό προορισμό με νέα μάτια. Ο συναισθηματικός πρόλογος του Jeremy Irons συμπληρώνει τέλεια αυτόν τον εκπληκτικό τόμο. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Η Francesca Bortolotto Possati είναι η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Bauer Hotel της Βενετίας. Γεννημένη της πόλης, συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό στον πολιτισμό της ως προστάτης των τεχνών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Save Venice Inc., ενός ιδρύματος αφιερωμένου στην αποκατάσταση σημαντικών έργων βενετικής αρχιτεκτονικής και τέχνης. Χορηγεί επίσης το Zuecca Project Space, μια μη κερδοσκοπική περιοχή που φιλοξενεί εκθέσεις για τοπικές και διεθνείς καλλιτεχνικές κοινότητες. Η Bortolotto Possati παρουσιάζει το βραβείο Ca’ Foscari στο διεθνές λογοτεχνικό φεστιβάλ της Βενετίας κάθε χρόνο. Συνέγραψε το Celebrate in Venice με την Csaba dalla Zorza, που δημοσιεύτηκε το 2012. 

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζέρεμι Άιρονς εκπαιδεύτηκε στο Bristol Old Vic Theatre School και ξεκίνησε την καριέρα του το 1969, εμφανιζόμενος στη θεατρική παραγωγή του West End του Godspell. Έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ το 1984 με το The Real Thing, σε σκηνοθεσία Μάικ Νίκολς, κερδίζοντας το βραβείο Tony για τον καλύτερο ηθοποιό. Ο Irons είναι επίσης πολύ γνωστός για το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό του έργο, συμπεριλαμβανομένων των The French Lieutenant’s Woman, Dead Ringers, Reversal of Fortune, The Mission και Lolita. Είναι ένας από τους λίγους ηθοποιούς που τιμήθηκαν με το Triple Crown of Acting: Academy, Emmy και Tony. 

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η γεννημένη στην Αυστραλία Robyn Lea έχει γίνει διεθνούς φήμης φωτογράφος, σκηνοθέτης τηλεοπτικών διαφημίσεων και συγγραφέας. Έχει εργαστεί σε όλο τον κόσμο για πελάτες όπως οι Peroni, Kodak, Time, Vogue και Harper’s Bazaar. Το βιβλίο της Dinner with Jackson Pollock: Recipes, Art & Nature εκδόθηκε από την Assouline το 2015.

Χαρακτηριστικά: 264 σελίδες 150 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2017 W.24.79xL.32.99xD.3.68cm 2.268kg Σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781614285380

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close