Σαλόνι > Καναπέδες

PET THERAPY PROJECT - PRINCIPESSA CHAISE LONGUE

Pet Therapy Project - Principessa Chaise Longue

Αυτό το μοναδικό αντικείμενο αποτελεί μέρος του Pet Therapy Project με το οποίο οι Atelier Biagetti παρουσιάζουν ένα νέο οικιακό περιβάλλον. Στο Pet Therapy περιβάλλον κάθε αντικείμενο είναι ένα αίνιγμα, ένα παιχνίδι, μια ευκαιρία για ονειροπόληση, ένα ολόγραμμα, σχεδιασμένο να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που περιπλέκει το θαύμα με την επιθυμία. Με τα ξεχωριστά του καθίσματα, το Pet Therapy αναβιώνει αυτή την παιδική αίσθηση της κατάπληξης και του ενθουσιασμού που πολλοί από εμάς έχουν ξεχάσει. Παίζει με τα οφέλη της άνευ όρων και αμοιβαίας αγάπης ενός γούνινου τετράποδου φίλου, ο οποίος μετατρέπει την επιστροφή στο σπίτι σε μια χαρούμενη γιορτή ζωής - κάθε μέρα. 
Η Principessa, μια chaise longue ιδανική για χουζούρι στον ήλιο, διατίθεται σε 2 διαστάσεις και σε 7 χρώματα. 
Κάλληλο και για εξωτερικό χώρο. 
Υπογεγραμμένη και αριθμημένη έκδοση, διαθέσιμη μόνο κατόπιν ζήτησης. 

Κάθε κομμάτι που σχεδιάστηκε από το Atelier Biagetti είναι χειροποίητο, επομένως μοναδικό. Κατασκευάζεται στην Ιταλία από εξειδικευμένους τεχνίτες με ποιοτικά υλικά, προσεκτικά επιλεγμένα. 

Project: Pet Therapy 
Year: 2022 
Designed by Atelier Biagetti 
Produced by Labseventy 

Design: Atelier Biagetti

Χαρακτηριστικά: L.220xP.110xH.100cm L.355xP.176xH.157cm Πιστοποιημένο υλικό δεύτερης ζωής Επικαλυμμένο με βαφή πολυουρεθάνης χωρίς διαλύτες Ομαλό/φυσικό φινίρισμα Indoor/Outdoor

Ενδιαφέρεστε;


close