Φωτισμός > Εξωτερικού Χώρου

GUBI SATELLITE OUTDOOR PENDANT LAMP

Gubi Satellite Outdoor Pendant Lamp

Βασισμένα στην εκκεντρική, μοντέρνα και γλυπτική συλλογή Satellite που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1953, το Satellite Outdoor Pendant και το Satellite Outdoor Floor Lamp είναι τα πρώτα design φωτιστικά της GUBI που δημιουργήθηκαν και πιστοποιήθηκαν ειδικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Παραμένοντας πιστά στην αρχική σχεδιαστική ιδέα του Mathieu Matégot, διαθέτουν ένα ωοειδές αμπαζούρ από διάτρητο φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα, που καλύπτεται με ένα καπάκι αλουμινίου που βοηθά στην κατεύθυνση του φωτός. Παιχνιδιάρικα και μοντέρνα ακόμη και 70 χρόνια μετά την πρώτη τους δημιουργία, είναι ιδανικά σε σκεπαστές αυλές, αίθρια, βεράντες. 
Η κρεμαστή έκδοση διατίθεται σε δύο μεγέθη, ενώ τόσο η κρεμαστή όσο και η επιδαπέδια έκδοση διατίθενται με μαύρη βάση και αμπαζούρ σε Cream White Semi Matt ή Mustard Gold Semi Matt. 
Η τιμή αφορά την κρεμαστή έκδοση.

Design: Mathieu Matégot

Χαρακτηριστικά: Medium Ø22cm Shade Dimension: 45x27cm / Lamp Height: 31,5cm Large Ø22cm Shade Dimension: 57x36cm / Lamp Height: 38,5cm Lumen/Watt: 810 Lumen (≤ 8W-10W LED) / / Holder/Socket: EU – E27 (Bulb included)

725
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 242 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 242 ευρώ



close