Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE OCEAN WANDERLUST

Assouline Ocean Wanderlust

Προετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι κάτω από τα κύματα με το Ocean Wanderlust. Βουτήξτε στον κόσμο των υποβρυχίων, της μυθολογίας, των εξωτικών θαλάσσιων ειδών και της μόδας εμπνευσμένη από τους ωκεανούς. Το χαρακτηριστικό στυλ της Assouline διευρύνει τους ταξιδιωτικούς ορίζοντες, συνδυάζοντας αφηρημένες ερμηνείες όπως η μόδα, η τέχνη και η αρχιτεκτονική με τις πραγματικές και επιστημονικές πτυχές της υποβρύχιας εξερεύνησης. Στο απέραντο γαλάζιο περιμένουν ατελείωτα μυστήρια, εξάπτοντας απεριόριστα τη φαντασία. Θρυλικοί συγγραφείς όπως ο Ιούλιος Βερν και ο Χέρμαν Μέλβιλ, καθώς και ο οραματιστής σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον, έχουν εκμεταλλευτεί τις δημιουργικές δυνατότητες του υποβρύχιου κόσμου, παράγοντας απαράμιλλες καλλιτεχνικές αποδόσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προστατεύσουμε αυτόν τον τεράστιο θαλάσσιο βιότοπο από τις απειλές της κλιματικής αλλαγής και της ανθρώπινης προόδου, διατηρώντας τη λεπτή ισορροπία του οικοσυστήματος. Βουτήξτε στις σελίδες του Ocean Wanderlust και θα ανακαλύψετε πειστικά επιχειρήματα για την προστασία της συναρπαστικής ομορφιάς των ωκεανών.

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Kevin Koenig είναι ο κορυφαίος ναυτικός δημοσιογράφος στον κόσμο. Πρώην εκτελεστικός συντάκτης στο περιοδικό Yachting, έχει γράψει τακτικά στους New York Times, The Wall Street Journal, Esquire, GQ και πολλές εμπορικές εκδόσεις για το yachting. Κάτοικος του Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ, ο Κέβιν είναι πατέρας δύο παιδιών και ενός πιτ-μπουλ, της Νίνα, η οποία είναι σαν ένα πικάντικο κεφτεδάκι! Βρίσκεται συχνά στο νερό, σε γυμναστήρια Brazilian-jiujitsu ή πίσω από μια ψησταριά.

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 W.25xL.33xD.3.7cm 2.7kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649802644

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close