Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE JAMES BOND DESTINATIONS

Assouline James Bond Destinations

Το 1962, ο Τζέιμς Μποντ έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με τον Dr. Νο, καθιερώνοντας ένα κινηματογραφικό πρότυπο ως κοσμογυρισμένος μυστικός πράκτορας 007. Από το Λονδίνο μέχρι την Τζαμάικα και παραπέρα, οι περιπέτειες του Μποντ εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας το κοινό σε πάνω από εκατό τοποθεσίες της πραγματικής ζωής τις τελευταίες έξι δεκαετίες. Στο James Bond Destinations, θα εξερευνήσετε τα εμβληματικά μέρη που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα jet set ταξίδια του Μποντ. Κάθε κεφάλαιο προσφέρει εμπιστευτικές πληροφορίες και αξέχαστες σκηνές, όπως η Ursula Andress που αναδύεται από τα νερά της Τζαμάικας, η υψηλών ταχυτήτων αυτοκινητική καταδίωξη του Daniel Craig στη Ρώμη και η επική αναμέτρηση του Roger Moore σε ένα τελεφερίκ Sugarloaf στο Ρίο. Στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 1960, όταν τα διεθνή ταξίδια ήταν κάτι σπάνιο, οι ταινίες του Μποντ μαγνήτιζαν το κοινό, πυροδοτώντας όνειρα για λαμπερές διακοπές και εδραιώνοντας το franchise ως αξιόπιστο οδηγό περιπέτειας. Η Barbara Broccoli, κόρη του αρχικού παραγωγού , θυμάται πώς ο πατέρας της είχε στόχο να μεταφέρει ανθρώπους σε μαγικές περιπέτειες. Καθώς τα ταξίδια έγιναν πιο προσιτά, η εμπειρία του Μποντ εξελίχθηκε για να παραμείνει πρωτοπόρα. Παραγωγοί όπως ο Michael G. Wilson βρήκαν νέες τοποθεσίες που δεν τις είχε ξαναδεί κανείς ή μεταμόρφωσαν γνωστά μέρη σε εντυπωσιακά περιβάλλοντα, διασφαλίζοντας ότι κάθε ταινία Bond θα συνέχιζε να προσφέρει τη συγκίνηση της εξερεύνησης. Για παράδειγμα, οι δρόμοι της Ρώμης στο Spectre απαιτούσαν έναν ερμειτικό αποκλεισμό και το Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας έκλεισε για πρώτη φορά μετά από αιώνες για το Casino Royale, επιτρέποντας στο Bond του Daniel Craig να πλεύσει ανεμπόδιστα. 
Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Daniel Pembrey είναι ο συγγραφέας των αστυνομικών βιβλίων Henk van der Pol, μιας σειράς μυθιστορημάτων αστυνομικής φαντασίας που διαδραματίζονται στο Άμστερνταμ. Ως δημοσιογράφος, ο Pembrey έχει συνεισφέρει στα Architectural Digest, The Telegraph, Condé Nast Traveller, The Independent και Financial Times. Φανατικός θαυμαστής του 007 και συχνός συνεργάτης στην EON, την εταιρεία παραγωγής πίσω από το franchise ταινιών James Bond, ο Pembrey ζει ακριβώς απέναντι από το King's Road από το φανταστικό διαμέρισμα του Bond στο Chelsea του Λονδίνου.

Χαρακτηριστικά: 328 σελίδες 233 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 W.25.1xL.32.99xD.3.89cm 3kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649802736

120
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 40 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 40 ευρώ



close