Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE MARIA BY CALLAS 100TH ANNIVERSARY EDITION

Assouline Maria by Callas 100th Anniversary Edition

Ανακαλύψτε χαμένα αρχεία και άγνωστες μέχρι τώρα φωτογραφίες της θρυλικής σοπράνο, Μαρία Κάλλας, στο «Maria by Callas» του Tom Volf. Με τη βοήθεια των πιο στενών φίλων και συναδέλφων της Κάλλας, ο Volf παρουσιάζει ένα προσωπικό άλμπουμ που αποτυπώνει τη ζωή και τη δουλειά της ντίβας με μοναδικό τρόπο. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση, που τυπώθηκε για την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της Κάλλας, είναι το αποτέλεσμα αμέτρητων ωρών έρευνας και συνεργασίας, προσφέροντας μια νέα προοπτική για την επιδραστική τραγουδίστρια της όπερας. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 

Ο Tom Volf είναι σκηνοθέτης και φωτογράφος του οποίου η δουλειά κυμαίνεται από το θέατρο και τη μόδα μέχρι την εταιρική επικοινωνία. Στο Théâtre du Châtelet στο Παρίσι, ο Volf ήταν υπεύθυνος για την ψηφιακή και οπτικοακουστική επικοινωνία, παράγοντας προγράμματα για μετάδοση και σκηνοθετώντας πολυάριθμες συνεντεύξεις με διεθνείς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Placido Domingo, David Cronenberg και Sting. Έχει δημιουργήσει προγράμματα για τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένης της πεντηκοστής επετειακής ταινίας του, και έχει σκηνοθετήσει εικόνες και διαφημίσεις για πολλές καμπάνιες μόδας. 

Η Nadia Stancioff συνάντησε για πρώτη φορά τη Μαρία Κάλλας το 1969 ως δημοσιογράφος για την ταινία Μήδεια του Πιερ Πάολο Παζολίνι και παρέμεινε στενή φίλη της Κάλλας κατά τα τελευταία χρόνια της ντίβας. Η Stancioff έγραψε το Maria Callas Remembered: An Intimate Portrait of the Private Callas (1987). 

Ο Georges Prêtre, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2017, ήταν ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μαέστρος όπερας και ορχήστρας. Μεταξύ των πολλών επιτευγμάτων του, διηύθυνε την πρεμιέρα της όπερας La voix humaine του Francis Poulenc στην Opéra-Comique το 1959. Σε όλη τη μακρόχρονη και περίφημη καριέρα του, ο Prêtre ήταν αποδέκτης πολυάριθμων διάσημων βραβείων, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Αξιωματικού του Τάγματος της Αξίας Ιταλική Δημοκρατία, τον Αυστριακό Σταυρό Τιμής για την Επιστήμη και την Τέχνη και τον Μέγα Αξιωματικό της Γαλλικής Λεγεώνας της Τιμής.

Χαρακτηριστικά: 256 σελίδες 230 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023 W.35xL.27xD.4.8cm 3.6kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο σε μεταξωτή σκληρή θήκη ISBN: 9781649802767

195
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 65 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 65 ευρώ



close