Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE BARBIE

Assouline Barbie

Γιορτάζουμε την εξηκοστή πέμπτη επέτειο της Barbie σε ένα βιβλίο αφιερωμένο στη συναρπαστική ιστορία της πιο δημοφιλούς κούκλας στον κόσμο. Η Barbie, το δημιούργημα της ιδρύτριας της Mattel Ruth Handler, μια φεμινίστρια και οραματίστρια που άλλαξε τους κανόνες , αψήφησε το κατεστημένο της δεκαετίας του 1950, καθιερώνοντας έναν ρόλο για τις γυναίκες εκτός αυτού της συζύγου και μητέρας. Με μια ταυτότητα εκτός των ορίων της οικογένειάς , η Barbie αντιπροσώπευε ένα εκπληκτικά μοντέρνο ξεκίνημα, διευρύνοντας τη φαντασία για το τι θα μπορούσε να είναι μια κούκλα - μια γυναίκα. Το νέο βιβλίο Barbie της Assouline, εξερευνά διεξοδικά την εξέλιξη της κούκλας Barbie από το 1959 έως σήμερα με συναρπαστικά γεγονότα, ιδέες και εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί. Από τη Marilyn Monroe έως τη Margot Robbie, από τις σχεδιάστριες μόδας έως τις πρώτες ανταποκρίτριες, η Barbie είναι το βασικό πρωταρχικό στοιχείο ενός αμερικανικού φαινομένου. Σήμερα έχουν αγοραστεί παγκοσμίως περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο κούκλες Barbie με περισσότερες από 250 καριέρες, με διαφορετικές εθνικότητες, εθνότητες και σωματότυπους. Σε αυτές τις σελίδες, οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν όχι μόνο την πλούσια ιστορία της Barbie αλλά και τη μοναδική της μαγεία: Είναι μια κούκλα μέσω της οποίας τα κορίτσια μπορούν να προβάλλουν τις δικές τους φαντασιώσεις, είτε πρόκειται για γιατρό, ροκ σταρ, παλαιοντολόγο, χρυσή Ολυμπιονίκη, παίκτρια του μπέιζμπολ της Major League, ιολόγο ή οικολόγο. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Μια δια βίου θαυμάστρια που εξακολουθεί να έχει όλες τις κούκλες Barbie της, το πλαστικό κάμπριο και δύο Dreamhouses, η Susan Shapiro είναι συγγραφέας με μπεστ σέλερ/συν-συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των Five Men Who Broke My Heart (επιλέχτηκε πρόσφατα για ταινία), The Forgiveness Περιήγηση, The Bosnia List, The Byline Bible οδηγός συγγραφής και, πιο πρόσφατα, American Shield. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας για τους New York Times, The Washington Post, The Wall Street Journal, τους Los Angeles Times, New York, Elle, Oprah, Wired και The New Yorker. Βραβευμένη καθηγήτρια γραφής που έχει διδάξει στο New School, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Πανεπιστήμιο Columbia και τώρα προσφέρει ιδιωτικά μαθήματα online. Ακολουθήστε την στο X @ Susanshapironet και στο Instagram @Profsue123.

Χαρακτηριστικά: 340 σελίδες 350 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 W25.1xL32.99xD3.89cm 3kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649803214

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close