Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE NEW YORK BY NEW YORK

Assouline New York by New York

Η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη που το DNA της προέρχεται από όλο τον κόσμο, ένα φανταστικό και μοναδικό μέρος που ανήκει στην Αμερική χωρίς να είναι εντελώς αμερικάνικο. Μια πόλη με τόσο ισχυρή πολιτιστική προσωπικότητα αξίζει ένα βιβλίο και η Martine Assouline παρουσιάζει αυτό τον μεγάλο νέο τίτλο ως «ένα μικρό φόρο τιμής στη Νέα Υόρκη που αγαπώ». Ταξιδέψτε στις πιο σημαντικές περιόδους αυτής της σπουδαίας πόλης και σε όλους τους δήμους της, από το Μανχάταν και το Μπρούκλιν μέχρι το Μπρονξ, το Κουίνς και το Στέιτεν Άιλαντ, με αναφορές στην ιστορία της και την ανάπτυξη του παγκοσμίου φήμης ορίζοντά της. Ανακαλύψτε ιστορίες από τη μετανάστευση στις αρχές του εικοστού αιώνα και την ποτοαπαγόρευση στη δεκαετία του 1920 έως την επανάσταση της νεολαίας στη δεκαετία του εξήντα. Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές στο Broadway και της ντίσκο στο Studio 54. Ονειρευτείτε με τον F. Scott Fitzgerald, τον Truman Capote και την Audrey Hepburn ή τη Madonna και τον Jean-Michel Basquiat. Αυτός ο τόμος αποκαλύπτει τη Νέα Υόρκη μέσα από τα μάτια των ειδικών και τις εμβληματικές εικόνες κορυφαίων φωτογράφων όπως ο Edward Steichen και ο Peter Lindbergh, μαζί με κείμενα και αποσπάσματα από κορυφαίους συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένου του E.B. White, Edith Wharton, Tom Wolfe και Jay Mcinerney. Με μια θήκη και τυπογραφία που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, το New York by New York θα εκτιμάται από τους λάτρεις αυτής της σπουδαίας πόλης για τις επόμενες δεκαετίες. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 

Ο Jay McInerney είναι ο αναγνωρισμένος από τους κριτικούς συγγραφέας δώδεκα βιβλίων, με το πιο πρόσφατο να είναι το Bright, Precious Days (2016). Το περιοδικό Time ανέφερε το πρώτο του μυθιστόρημα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, Bright Lights, Big City (1984), ως ένα από τα εννέα μυθιστορήματα που καθορίζουν τη γενιά του εικοστού αιώνα. Ο McInerney έχει επίσης γράψει για τα New York Magazine, Vanity Fair, The New Yorker, The New York Times Book Review, The Guardian, Corriere della Serra, The Times Literary Supplement και The New York Review of Books. Το 2006 κέρδισε το James Beard MFK Fisher Distinguished Writing Award για τη δουλειά του στον τομέα του φαγητού και του κρασιού. 

Ο Wendell Jamieson είναι ένας βραβευμένος ρεπόρτερ και συντάκτης που καλύπτει τη Νέα Υόρκη από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, εργαζόμενος ως συγγραφέας, αντιγραφέας, αστυνομικός ρεπόρτερ, νυχτερινός συντάκτης και web συντάκτης, μεταξύ άλλων. Πέρασε δεκαοκτώ χρόνια στους New York Times, τα τελευταία πέντε από αυτά ως συντάκτης του Metro. Το 2007, έγραψε το Father Knows Less, ή «Can I Cook My Sister?», που δημοσιεύτηκε από το G. P. Putnam’s Sons, στο οποίο διερεύνησε τις περίεργες ερωτήσεις των παιδιών.

Χαρακτηριστικά: 368 σελίδες 300 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018 W27.94xL35.38xD6.1cm 4.98kg Λινό σκληρό εξώφυλλο σε πολυτελή θήκη ISBN: 9781614286844

250
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 83 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 83 ευρώ



close