Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE THE IMPOSSIBLE COLLECTION OF WATCHES (2ND EDITION)

Assouline The Impossible Collection of Watches (2nd Edition)

Για αυτήν την δεύτερη έκδοση της αρχικής του 2014, ο Βρετανός ιστορικός και δημοσιογράφος Nicholas Foulkes επέλεξε τα 100 πρωτοποριακά ρολόγια που κατασκευάστηκαν από την έλευση του εικοστού αιώνα, σταθμίζοντας τις αρετές της σπανιότητας, του κόστους, των καινοτόμων λειτουργιών, της ιστορικής σημασίας, της μεγαλειώδους προέλευσης και του όμορφου σχεδιασμού. Το ρολόι - ένας μικρόκοσμος από εκατοντάδες λεπτά εξαρτήματα που αλληλεπιδρούν αρμονικά μεταξύ τους και δεμένα μέσα σε μια θήκη από πολύτιμο μέταλλο - έχει τη δύναμη να ξυπνά συναισθήματα, να διεγείρει τη φαντασία και να εμπνέει το ίδιο πάθος με τις σπουδαίες τέχνες. Πανέμορφα ρολόγια που μας προσκαλούν να συμμετάσχουμε σε μια ιστορία και η αφήγηση που ξετυλίγουν αυτά τα 100 παραδείγματα είναι αυτή μιας από τις πιο συναρπαστικές και δυναμικές περιόδους στην ανθρώπινη ιστορία. Αυτές οι μικροσκοπικές μηχανές αντικατοπτρίζουν τις απίστευτες τεχνολογικές προόδους και τις κοινωνικές αλλαγές του εικοστού και εικοστού πρώτου αιώνα, από την εφεύρεση του αεροπλάνου και τις επιπτώσεις δύο παγκοσμίων πολέμων μέχρι την έλευση της εξερεύνησης του διαστήματος και το ξεκίνημα της ψηφιακής εποχής. Με επιφανή ονόματα όπως Audemars Piguet, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Richard Mille, Rolex και Vacheron Constantin, αυτά τα 100 ρολόγια περιλαμβάνουν νέες προσθήκες όπως το Ref.97975 του Patek Philippe του 1925, το παλαιότερο γνωστό ρολόι χειρός διαρκούς ημερολογίου, το Midnight Planétarium της Van Cleef & Arpels του 2014 και το Opera Godfather Musical Watch από την Jacob & Co του 2022. Αυτός ο χειροποίητος τόμος της Ultimate Collection διαθέτει εικόνες που τυπώθηκαν χωριστά και κολλήθηκαν στο βιβλίο με το χέρι και παρουσιάζεται σε πολυτελή θήκη clamshell.
Περιλαμβάνει δωρεάν λευκά γάντια και ενυπόγραφη τσάντα όπως σε κάθε αγορά της Ultimate Collection της Assouline. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο συγγραφέας, ιστορικός και δημοσιογράφος Nicholas Foulkes είναι συντάκτης στα περιοδικά Vanity Fair, Financial Times How to Spend It, GQ και The Rake. Πιο γνωστός για την τριλογία του με τις βρετανικές ιστορίες του δέκατου ένατου αιώνα, Last of the Dandies, Dancing into Battle και Gentlemen and Blackguards, έχει δημοσιεύσει περίπου τριάντα βιβλία για την ιστορία, τις τέχνες και το στυλ. Μεταξύ των πρόσφατων έργων του είναι μια βιογραφία του ζωγράφου Bernard Buffet (Random House), μια βιογραφία της πριγκίπισσας Ira von Fürstenberg (Harper Collins) και το Time Tamed, μια ιστορία της βαθμονόμησης του χρόνου της ανθρωπότητας από την Παλαιολιθική εποχή έως τις προσγειώσεις στο φεγγάρι (Simon & Schuster). Τα βιβλία του για την Assouline περιλαμβάνουν Bals: Legendary Costume Balls of the Twentieth Century (2011), Swans: Legends of the Jet Society (2013) και Jaeger-LeCoultre Reverso (2020).

Χαρακτηριστικά: 168 σελίδες 150 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 W39.5xL47xD8cm 8.3kg Χειροποίητος τόμος σε πολυτελή θήκη καουτσούκ με μεταλλική πλάκα ISBN: 9781649801869

1200
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 400 ευρώ



close