Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE JAMAICA VIBES

Assouline Jamaica Vibes

Σίγουρα το πιο στυλάτο και cool νησί της Καραϊβικής, η Τζαμάικα δεν είναι μόνο το λίκνο της ρέγκε αλλά και αγαπημένος προορισμός του James Bond. Δεν είναι μόνο οι πολυτελείς βίλες και οι παραλίες με την λευκή άμμο, η Τζαμάικα προσφέρει κάτι που λείπει από άλλους προορισμούς: μια ζωντανή κουλτούρα, εξ ολοκλήρου δική της. Ξεχειλίζει από χαρακτήρα, έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, η οποία διαμορφώθηκε με τους αιώνες κατά τη διάρκεια του αγώνα της για ελευθερία και ανεξαρτησία. Αυτή η εθνική υπερηφάνεια αντανακλάται στη μουσική, τον χορό, την κουζίνα και τη λογοτεχνία που ξεκίνησε από την Τζαμάικα, αλλά έκτοτε έχει επηρεάσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η κληρονομιά του Bob Marley είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εικόνα της Τζαμάικα, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στη χώρα και στον κόσμο. Για τον μυθιστοριογράφο Ian Fleming, η Τζαμάικα ήταν η δημιουργική του θερμοκοιτίδα. Στο σπίτι του, GoldenEye, ο Fleming φιλοτέχνησε έναν από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες στον κόσμο, τον James Bond. Οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα να περπατήσουν στα χνάρια αυτών των τιτάνων της δημιουργικής έκφρασης, να περιηγηθούν στο 56 Hope Road στο Kingston, στο πρώην σπίτι του Bob Marley, ή μένοντας στο GoldenEye. Είτε έχετε γεννηθεί και μεγαλώσει στο νησί, είτε απλά βρίσκεστε σε διακοπές, η επιρροή της Τζαμάικα είναι αναμφισβήτητη. Ο Chris Blackwell, ιδρυτής της Island Records, συνεισφέρει με έναν πρόλογο στο Jamaica Vibes, παρουσιάζοντας ένα οικείο, εμπιστευτικό πορτρέτο αυτού του ζωντανού νησιωτικού έθνους και της μαγευτικής του δύναμης. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 

Νικήτρια του βρετανικού διαγωνισμού ταλέντων Vogue σε ηλικία δεκαοκτώ ετών, η Lisa Lovatt-Smith πέρασε δεκαπέντε χρόνια ως συντάκτρια και διευθύντρια μόδας σε διάφορες εκδόσεις της Vogue. Ήταν επίσης ανεξάρτητη δημοσιογράφος για διεθνή περιοδικά και εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων των Architectural Digest, The Times, The Independent, The Guardian, El Pais και άλλων. Η Λίζα, εκτός από τα απομνημονεύματά της, Who KnowsTomorrow (2014), έχει συγγράψει δεκαέξι βιβλία εσωτερικής διακόσμησης και φωτογραφίας,. Από το 2002 αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στη φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά που ίδρυσε στην Γκάνα της Αφρικής. Για τη δουλειά της ως ακτιβίστρια, αναγνωρίστηκε με το βραβείο Face Africa στις ΗΠΑ, το Prix Clarins στη Γαλλία και το Βραβείο LiberPress στην Ισπανία. 

Η Novia McDonald-Whyte είναι ο ανώτερος συνεργάτης συντάκτης για το lifestyle και το κοινωνικό περιεχόμενο στο Jamaica Observer Media Group. Μια ένθερμη οπαδός των δυνατοτήτων της Καραϊβικής, η Novia έχει συνεισφέρει άρθρα στα Paris Match, Vogue France, Cosmopolitan, SkyWritings, Maco Caribbean, Ocean Style, She Caribbean και US Airways. Το τελευταίο της έργο, «Herself», είναι ένα βραβευμένο σεμινάριο master-class σε έξι μέρη, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία LAB.

Χαρακτηριστικά: 304 σελίδες 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023 W25xL33xD3.7cm 2.7kg Λινό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649802255

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close