Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE NEW YORK CHIC

Assouline New York Chic

Κάντε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, με οδηγό την Assouline. Αυτή η μεγαλούπολη είναι συχνά τρομακτική και σαρωτική, αλλά το New York Chic μέσα από το ζεστό φακό του Oliver Pilcher, παρουσιάζει μια πιο οικεία άποψη της πόλης, πέρα από τα στερεότυπα. Καθημερινές στιγμές των ανθρώπων της Νέας Υόρκης, όπως θέλουν αυτοί να παρουσιάζονται, απεικονίζουν τον πραγματικό ιδιοφυή χαρακτήρα της πόλης. Αυτό το βιβλίο συγκεντρώνει έναν οπτικό ορισμό του «New York chic» και περιλαμβάνει εικόνες της Νέας Υόρκης, ανερχόμενους δημιουργούς και χώρους που μόνο στη Νέα Υόρκη συναντά κανείς. Ο σχεδιαστής μόδας Zaldy Goco κάνει μια ξενάγηση στον δημιουργικό του χώρο στην Financial District. Η αείμνηστη πλέον καλλιτέχνιδα Françoise Gilot ανοίγει τις πόρτες του διαμερίσματός της στο Upper West Side. Ο ιμπρεσάριος της νυχτερινής ζωής Omar Hernandez μοιράζεται μια αξέχαστη βραδιά στο La Goulue. Ο José Parlá συνοδεύει τους αναγνώστες στο στούντιο του στο Μπρούκλιν. Ο φωτογράφος Oliver Pilcher βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών για να απαθανατίσει την ουσία της Νέας Υόρκης. Καλλιτέχνες, συγγραφείς, σχεδιαστές, σεφ και άλλοι που αποφάσισαν να αποκαλούν τη Νέα Υόρκη σπίτι τους, μοιράζονται τις σκέψεις τους για την όμορφη μητρόπολη. Το New York Chic σας ταξιδεύει στην πολύχρωμη, ζωντανή και μερικές φορές αντιφατική αισθητική αυτής της πόλης των ονείρων και των δυνατοτήτων. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 

Γεννημένος στη Σκωτία, ο Oliver Pilcher σπούδασε γλυπτική στο Edinburgh College of Art πριν ξεκινήσει μια φωτογραφική καριέρα που τον έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και του έδωσε την ευκαιρία να φωτογραφίσει για μερικές από τις καλύτερες μάρκες του κόσμου. Ο Oliver είναι συμβαλλόμενος φωτογράφος στο Condé Nast Traveler για πάνω από δέκα χρόνια. Αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Νέας Υόρκης και Κόστα Ρίκα με τη σύζυγό του, Άμπιγκεϊλ, και τα τέσσερα παιδιά τους, την Ανδαλουσία, την Μπιάνκα, την Κωνσταντίνα και τον Χέρμπι. Στο παρελθόν είχε εργαστεί με την Assouline στο best-seller Paris Chic (2020) και έχει συνεισφέρει φωτογραφίες στα Louis Vuitton Manufactures (2022), Riva Aquarama (2022), Saudi Coffee (2023) και Saudi Dates (2023). 

Ο Armand Limnander είναι ο εκτελεστικός συντάκτης του περιοδικού W. Πριν από αυτό, ήταν features director στο περιοδικό T: The New York Times Style Magazine, συντάκτης του περιοδικού VMan και ανώτερος συγγραφέας στη Vogue και στο Style.com. Ο Limnander μεγάλωσε στην Μπογκοτά της Κολομβίας και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ. Τα προηγούμενα βιβλία του με την Assouline περιλαμβάνουν το Brazilian Style (2011), το Private: Giancarlo Giammetti (2013) και το Cocaïn: History & Culture (2018).

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2023 W24.8xL33xD3.7cm 2.9kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο ISBN: 9781649802309

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close