Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE MOROCCO KINGDOM OF LIGHT

Assouline Morocco Kingdom of Light

Οι άνθρωποι έρχονται στο Μαρόκο αναζητώντας μια βαθιά εμπειρία, είτε πρόκειται για μια χώρα, ένα βασίλειο ή ένα ζήτημα. Σαγηνεύει σαν δερβίσηκος χορός, η αυθεντικότητά του ατελείωτη και θαυματουργή. Οι καλλιτέχνες έχουν αντλήσει έμπνευση από το Μαρόκο, το «Βασίλειο του Φωτός», από την εποχή της επίσκεψης του Ντελακρουά. Το βιβλίο, Morocco, Kingdom of Light, ταξιδεύει τους αναγνώστες σε αυτή τη μαγευτική γη, με τις αποκλειστικές εικόνες του Oliver Pilcher να αναδεικνύουν την ομορφιά και το χαρούμενο πνεύμα του. Ο Μαροκινός συγγραφέας και μουσικός Ariel Wizman προσφέρει μια πλούσια εισαγωγή, εξυμνώντας τον πολιτισμό, την ιστορία και το μεγαλείο των δρόμων, των μεδινών και των παλατιών του Μαρόκου. 

Σχετικά με τον συγγραφέα: 
Ο Ariel Wizman είναι ένας διάσημος μαροκινής καταγωγής συγγραφέας, μουσικός και ηθοποιός. Αφού εργάστηκε για εκδόσεις όπως οι Actuel, Vogue Homme και 20 Ans, παρήγαγε μια σειρά από προγράμματα για το γαλλικό ραδιοφωνικό κανάλι France Culture. Πρώην δημοσιογράφος-παρουσιαστής στο εθνικό τηλεοπτικό κανάλι Canal+, τώρα είναι συγγραφέας και επιχειρηματίας πλήρους απασχόλησης. Από το 2020, είναι συνιδρυτής του Miniso, ενός κινεζικού καταστήματος που ειδικεύεται σε οικιακά και καταναλωτικά αγαθά.

Χαρακτηριστικά: 312 σελίδες 200 εικονογραφήσεις Αγγλική γλώσσα Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 W.63xL.84xD.10cm 2.9kg Μεταξωτό σκληρό εξώφυλλο Συγγραφέας: Ariel Wizman, Oliver Pilcher

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close