Αρχική > Designers

Bartoli Design

Επιστροφή

Bartoli Design
Η Bartoli Design είναι μια ομάδα που αποτελείται από τους Κάρλο, Paolo και η ʼννα Bartoli, που συνεχίζουν σήμερα το έργο που ξεκίνησε από τον Carlo Bartoli το 1960 μέσω πολυάριθμων συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της επίπλωσης - συμπεριλαμβανομένων των Arflex, Bonaldo, Confalonieri , Colombo Design, Enrico Pellizzoni, Fiam, International Office Concept, Jesse, Kartell, Kristalia, Laurameroni Design Collection, Lualdi Porte, Matteograssi, Move, Nodus Rugs, Rossi di Albizzate, Segis, Skipper, Steelcase, Tisettanta και Ycami. 

 Το 2008 έλαβαν το ΧΧΙ Compasso d'Oro ADI βραβείο για την R606Uno chair σχεδιασμένη για την Segis. Ο καναπές Tube Sofa για την Rossi di Albizzate κέρδισε το βραβείο IF Award for Good Industrial Design και επιλέχτηκε για να εμφανιστεί σε μια σειρά από ιταλικά γραμματόσημα με τίτλο "Italian Design for a New Domestic Landscape". Ο Carlo Bartoli έχει εκθέσει έργα του στην Ιταλία και στο εξωτερικό: στο Μουσείο Design Τριενάλε στο Μιλάνο, στο Victoria and Albert Museum στο Λονδίνο, στο Μουσείο Stadt στην Κολωνία, καθώς και στη Νέα Υόρκη, Πράγα, το Χονγκ Κονγκ, την Αθήνα, και το Μπουένος 'Αιρες. 

Η πολυθρόνα Gaia που σχεδίασε για την Arflex περιλαμβάνεται στις μόνιμες συλλογές σχεδιασμού στο ΜΟΜΑ της Νέας Υόρκης και στο Triennale Design Museum στο Μιλάνο. Η καρέκλα 4875 που σχεδιάστηκε για την Kartell αποτελεί μέρος της συλλογής του σχεδιασμού στο Κέντρο Πομπιντού, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Παρίσι. Η στοιβαζόμενη πολυθρόνα Breeze, σχεδιασμένη για την Segis - ήταν ο νικητής του I.D. Design Distinction Award, του Apex Product Design Award, Red Dot και IF Award for Good Industrial Designpex, επίσης εμφανίζεται σε ένα ιταλικό γραμματόσημο στο "Masters of Italian design". To τραπέζι Sol, που σχεδιάστηκε για την Bonaldo, έλαβε το "2010 Good Design award".


Επιστροφή


close