Αρχική > Projects

The Beiersdorf offices Greece

Επιστροφή

plus

Στόχος ήταν να δωθεί ζωή σε έναν χαμηλοτάβανο, υπόγειο χώρο ώστε να λειτουργεί ως συννεδριακό  κέντρο αλλά και ως χώρος υποδοχής ποικίλων εκδηλώσεων.
Με λύσεις όπως το καμπυλωτό ταβάνι στην υποδοχή αλλα και με στρατηγικά τοποθετημένο κρυφό φωτισμό δημιουργήθηκε οφθαλμαπάτη ύψους ενώ δίνοντας διαφορετικά οπτικά ερεθίσματα σε κάθε χώρο δημιουργείται ένα θεματικό κολάζ που κρατά την προσοχή του επισκέπτη.
Ο αρχικά σχοτεινός και αδιάφορος διάδρομος μετατράπηκε σε εμπειρία χάρη στην προσεκτική εντοίχιση φωτισμού που προσωμοιώνει το φυσικό φώς δίνοντας το εφέ μιας τεμαχισμένης κατασκευής που διαπερνάται απο ακτίνες του ήλιου.
Μετά την παράδοση του έργου και ύστερα απο ομόφωνη απόφαση ονομάστηκε "Hall of Light".
H επίπλωση του χώρου έγινε με ειδικές επιλογές με ανατομικά καθίσματα Kubikoff για το κυρίως συνεδριακό και Arper για τον μπουφέ και την υποδοχή.



Virtual Store Tour