Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE CAPRI DOLCE VITA - BEST SELLER

Assouline Capri Dolce Vita - Best Seller

Το Κάπρι, ένα παραθεριστικό νησί που χρονολογείται από την περίοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ήταν από πάντα ένας εξαιρετικός προορισμός, γεμάτος αρχαία γοητεία. Λατρεύτηκε από πολλούς , όπως από τον συγγραφέα και γιατρό Axel Munthe, ο οποίος συνέστηνε τον καθαρό του αέρα στους ασθενείς του, ως θεραπεία για τη βρογχίτιδα, από τον σκηνοθέτη Jean-Luc Godard που το επέλεξε για τα γυρίσματα της ταινίας Contempt του 1963, από σημαντικούς λογοτέχνες, διασημότητες, ποιητές και προσωπικότητες του διεθνούς jet set. Το Capri διαθέτει ένα πλούσιο μεσογειακό πνεύμα και ένα απαράμιλλο στυλ που περιλαμβάνει έναν πλούτο ομορφιάς, από πανέμορφους κήπους και βίλες μέχρι σπηλιές. Μια παιχνιδιάρικη στάση κυριαρχεί σε όλο το νησί, ειδικά στην πολυσύχναστη Piazzetta, όπου απαγορεύονται τα αυτοκίνητα. Το Best Seller Capri Dolce Vita των πολυτελών εκδόσεων Assouline, είναι ένας ύμνος σε αυτή τη θρυλική γωνιά του κόσμου ανά τους αιώνες και μια γιορτή του παραδείσου επί της γης.

Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Cesare Cunaccia είναι συγγραφέας, λέκτορας, επιμελητής και δημοσιογράφος. Υπήρξε γενικός συντάκτης της Vogue Italia και της L’Uomo Vogue και σύμβουλος αρχαιοτήτων για το Architectural Digest Italy. Έχει επίσης συνεισφέρει στα τμήματα του Architectural Digest στη Γερμανία, την Κίνα και τη Ρωσία, καθώς και το Connaissance des Arts, το περιοδικό Opera και το L’Oeil. Ο Cunaccia έχει εκδώσει μια ποικιλία βιβλίων, ιδιαίτερα για την ιταλική καλλιτεχνική κληρονομιά, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες.

Χαρακτηριστικά: 272 σελίδες πάνω από 200 εικονογραφήσεις Γλώσσα Αγγλική Κυκλοφόρησε Μάιο 2019 W 24.9 x L 33.3 x D 3.3 cm Linen hardcover ISBN: 9781614287834 2.6 kg

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close