Είδη Δώρων > Βιβλία

ASSOULINE GSTAAD GLAM

Assouline Gstaad Glam

Στη νοτιοδυτική γωνία της Ελβετίας, φωλιασμένο ανάμεσα στα χιονισμένα βουνά των Ελβετικών Άλπεων, βρίσκεται το γραφικό, πολυτελές θέρετρο του Gstaad. Γεμάτο με exclusive ski clubs και το διεθνές τζετ σετ με γούνινα παλτό, το Gstaad είναι ο ορισμός του Alpine chic, που είναι έκδηλο στο πολυτελές Gstaad Palace, στο members-only εστιατόριο The Eagle και στις μπουτίκ υψηλής μόδας στο κέντρο της πόλης. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός χλιδής και ηρεμίας, προσελκύει μια πληθώρα διασημοτήτων, όπως η Madonna, η Grace Kelly, ο Σταύρος Νιάρχος και η Julie Andrews. Κι ενώ η λάμψη και η αίγλη είναι σε αφθονία, η τοπική παράδοση και ο πολιτισμός παραμένουν πάντα αναλλοίωτα. Είτε πρόκειται για το Pinte Bar στο Hotel Olden που αποπνέει αυθεντική γοητεία, είτε για μια φάρμα στα περίχωρα της πόλης που επιδεικνύει έναν γραφικό και ποιμενικό τρόπο ζωής, αυτός ο όμορφος τόμος παρουσιάζει τις κομψές παραδόσεις και τους απροσδόκητους θησαυρούς του Gstaad. Είναι η φύση στα καλύτερά της που λαχταρά να εξερευνηθεί. Με 124 μίλια πίστες, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν σκι, σνόουμπορντ και έλκηθρο τους χειμερινούς μήνες και πεζοπορία, ποδηλασία, πόλο και γκολφ το καλοκαίρι. Το ημερολόγιο του Gstaad είναι γεμάτο με εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε, όπως το Swiss Open, το φεστιβάλ αερόστατων και το φεστιβάλ μουσικής Menuhin. Και μετά από μια κουραστική μέρα στις πίστες και όλων όσων έχει να προσφέρει το Gstaad, χαλαρώστε με ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα στο ιστορικό Charly's, το τέλειο μέρος για να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα κατά μήκος του Promenade. 

Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Geoffrey Moore είναι ένας εστιάτορας που πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Gstaad με τον πατέρα του, τον αείμνηστο ηθοποιό Roger Moore. Φοίτησε στο Institut Le Rosey στο Gstaad.

Χαρακτηριστικά: 300 σελίδες, πάνω από 200 εικονογραφήσεις, αγγλική γλώσσα, πρώτη κυκλοφορία Νοέμβριός 2021, W25xL33xD3.6cm, 3.13 kg, σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 9781649800435

105
Ποσότητα:

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ

Πληρώστε και με KLARNA
σε 3 άτοκες δόσεις των 35 ευρώ



close